Heinze gir ikke opp Liverpool

Gabriel Heinze og hans advokater har bestemt seg for å appellere Premier Leagues avgjørelse om å nekte argentineren en overgang fra Manchester Unied til Liverpool.

The Daily Mail melder at Gabriel Heinze nekter å gi opp kampen for å bli Liverpool-spiller, og akter å appellere avgjørelsen til Premier Leagues høringspanel. Panelet ga som kjent Manchester United medhold i at de ikke var tvunget til å la argentineren gå til Liverpool, selv om Merseyside-klubben hadde innfridd prisen Heinze hadde blitt lovet han kunne forlate Manchester-klubben for.

Venstrebacken vil i dag diskutere en appell med sine advokater, men Daily Mail skriver at appellkomiteen ikke kommer til å ta stilling til en slik anke før i september en gang - altså etter at transfervinduet er stengt. Premier League skal imidlertid være villige til å gi Heinze dispensasjon og gjenåpne transfervinduet kun for ham, dersom han vinner frem med sin appellsak.

- Min kamp handler nå om frihet til å forhandle med hvilken klubb jeg ønsker. United ønsket aldri at jeg skulle forlate dem til fordel for en annen storklubb, men denne anti-Liverpool-klausulen er bare utrolig, skal Heinze ha uttalt i dag.

Lyon-president Jean Marie Aulas bekreftet i kveld den franske klubbens interesse for å hente Heinze fra Old Trafford.

- Heinze er en spiller som figurerer i våre planer. Vi er klar over hans kvaliteter, siteres Aulas.

- Min fremtid er fortsatt uklar. Jeg har ikke snakket med Lyon, for jeg trodde at min fremtid lå i Liverpool. Jeg ønsker en løsning på saken. Det vil være negativt å ikke spille for meg, er Heinzes kommentar til Lyons interesse.

Argentinerens advokat, Richard Green, bekreftet følgende i går kveld:

- Vi kommer til å appellere.

Heinzes fremtid synes dermed nå å ligge i hendene til Premier Leagues appellkomité. Denne komiteen består av en formann med juridiske kvalifikasjoner, et medlem fra Premier League-panelet og en person oppnevnt fra spillernes fagforening (PFA).