Heinze linkes til Liverpool

Gabriel Heinze blir i dag linket til Liverpool. Backen er tilgjengelig for rundt £6M. City prøver seg på Torres? Liverpool får £6.1M for Cissé? Treningskampen mot Werder går direkte på TV.

The Times skriver i dag at Liverpool-manager Rafael Benitez forbereder et uventet bud på Manchester Uniteds sideback Gabriel Heinze. Blir en slik overgang en realitet vil argentineren bli den første seniorspiller til å flytte direkte fra Old Trafford til Anfield siden Phil Chisnall i 1964.

Heinze er akkurat nå opptatt med spill for Argentina i Copa America. Det har ryktes at han var nær en overgang fra Manchester United til en klubb i Spania, men The Times skriver nå at Liverpool har forhørt seg om hans tilgjengelighet.

Backen har ifølge The Times såpass kort tid igjen av sin kontrakt med Old Trafford-klubben at han under det nye FIFA-reglementet kan kjøpes ut av avtalen med United for rundt £6M.

City prøver å kapre Torres?
I går svirret ryktene i Spania om at Manchester City ville prøve å kapre Fernando Torres foran nesen på Liverpool, etter at Thaksin Shinawatra har fylt pengebingen på City of Manchester Stadium. Disse påstandene har ikke blitt bekreftet av City, og uansett skal den 23 år gamle spissen være oppsatt på å flytte til Liverpool når han returnerer fra ferie i neste uke.

£6.1M for Cissé?
The Times melder også at Liverpool og Marseille skal ha blitt enige om en overgangssum på £6.1M for Djibril Cissé. Denne overgangen skal nå være svært nær fullførelse.

Malouda ikke aktuell lenger?
Samme avis skriver at Liverpool også håper å kjøpe en ving om kort tid, men skriver at det sannsynligvis ikke blir franske Florent Malouda. Dette fordi Benitez skal ha blitt skuffet over spillerens uttalelser om at det ikke spilte noen rolle for ham om han gikk til Liverpool, Arsenal eller Chelsea.

Treningskamp går direkte på TV
Liverpools treningskamp mot Werder Bremen i Sveits kommer til å bli vist direkte på Eurosport. Sendestart er kl. 20.15 tirsdag 17.juli.