Hektisk dag på Anfield

Liverpool håper å sikre seg tre spillere i løpet av den siste dagen i transfervinduet, da man skal sluttføre avtaler med Arbeloa og Duran, og håper på klarsignal for Mascherano.

Det vil ikke bli tid til å hvile på laurbærene for Rafael Benitez etter gårsdagens seier mot West Ham.  Kl 01.00 stenges transfervinduet i England (24.00 lokal tid), og de helrøde ønsker å sikre seg tre spillere innen den tid.

Alvaro Arbeloa er nå på Merseyside for å sluttføre en avtale som vil koste LFC £2.6M.  Arbeloa er en allsidig forsvarspiller, og som kommer inn som cover etter at Lucas Neill valgte ekstra millioner i London.

Forsvareren fra Deportivo La Coruna vil få følge av sin spanske landsmann Francisco Manuell Duran, eller Francis som han liker å kalles.  18-åringen fra Malaga ventes å bli offisielt klar i løpet av dagen.

Det største spørsmålstegnet knytter seg til Javier Mascherano.  Ubekreftede rykter hevder at FIFA er villig til å tillatte argentineren å signere for sin tredje klubb siden sist sommer, men spilleren må i så fall også få klarsignal fra Premier League.  Det kan bli en kamp mot klokka.

Vi vil følge utviklingen hele tiden her på liverpool.no.