Hicks antyder kjøp

Tom Hicks sier at signering av en ny spiller kan være klart i løpet av uka, og at tegningene for ny stadion nå er ferdige. Benitez og Parry bekrefter også at det jobbes med transfers.

- Fansen vil like det
I et intervju med Sky Sports News sier Tom Hicks at man jobber hardt med å hente inn nye spillere, og at tegningene for klubbens nye stadion i Stanley Park vil offentliggjøres 18.juni.

- Jeg tror fansen vil like det de vil få høre, sier eier Tom Hicks på spørsmål om nye spillerkjøp i sommer.  – Vi jobber hardt sammen med Rick Parry i få dette til.  Kanskje vil en ny spiller være klar i løpet av den neste uka.

Amerikaneren er også boblende av entusiasme når det gjelder ”Nye Anfield” i Stanley Park.

- Tegninger og design er nå ferdig, sier Texaneren.  – Dette vil bli offentliggjort 18.juni og kan beskues av alle.  Det er en arena som vil være moderne.  The Kop vil være selve hjertet av det hele, slik som scenen i en konserthall.


- Et signal
Rafael Benitez og Rick Parry uttrykker glede over at man nå har sikret Steven Gerrard og Jamie Carragher på kontrakter fram til 2011.  Begge mener det er et godt signal og vil hjelpe til å hente inn nye spillere, som det nå jobbes knallhardt med å sikre seg.

- Jeg tror disse avtalene sender ut en nøkkelbeskjed under en viktig periode, forklarer Rafa.  – Andre spillere vil se at Steve og Carra nå binder seg til Liverpool i fremtiden og forstår at det betyr at vi er fast bestemt på å ta skritt fremover.

- Når vi nå skal snakke med spillere vi ønsker å kjøpe, kan vi vise til det faktum at de vil spille ved siden av spillere som Stevie og Carra.  Nå kan vi fortsette med arbeidet med å hente inn nye spillere og beholde de vi allerede har.

- Det var en prioritet for oss å få våre to viktigste spillere, også lokale spillere, til å signere nye kontrakter, legger Rick Parry til.

- Det er mye arbeid, veldig mye arbeid, som nå foregår i kulissene.  Det er viktig at vi får inn de riktige spillere og det vil bli mye aktivitet i klubben framover.