Hicks benekter Roma-interesse

Tom Hicks benekter de siste dagers rykter om at han skal være interessert i å investere i AS Roma. Tredjeplass direkte til CL, men ingen plass for cupvinner? Ny tid for reservederby.

De siste dagene har det versert rykter om at Liverpool-eier Tom Hicks skal være interessert i å investere i den italienske fotballklubben AS Roma. I følge rapporter i italiensk presse møtte amerikaneren Roma-president Franco Sensi, om muligheten for å kjøpe seg inn i klubben. Romas største aksjeholder, Italpetroli, kom med en pressemelding på hjemmesidene om at de hadde blitt informert om at det var en amerikansk buisnessmann som ønsket å investere.

Etter pressemeldingen var Tom Hicks sin pressetalsmann, Roy Winnick, ute og benektet ryktene.

- Det finnes absolutt ingen sannhet i ryktet om at Mr Hicks i det hele tatt tenker på å investere i fotballklubben Roma, uttalte talsmannen i følge SkySports.

Etter UEFAs regler er det ulovlig for en og samme person å ha eierinteresser i mer enn en klubb som deltar i samme konkurranse.

Tredjeplassen direkte til Champions League?
Forslaget om at vinneren av FA cupen skal få delta i Champions League mottok store protester, og i følge BBC har UEFA-president Michel Platini utelukket at det er et alternativ. I stedet skal tredjeplassen fra Premier League kunne gå direkte til gruppespillet, mens laget som kommer på fjerdeplass må gjennom en tøffere kvalifisering enn det som er tilfelle i dag.

Det skal bli tatt en avgjørelse på de nye forslagene om endringen av Champions League i et møte i Lucerne 1. desember.

Ny tid for reservederby
Reservelagets møte med byrival (enn så lenge) Everton på tirsdag 4. desember har blitt utsatt med en halvtime. Opprinnelig skulle kampen i Warrington blitt spilt kl. 20.00, men det er ventet mye publikum til kampen, og derfor er avspark utsatt til 20.30.