Hicks lover gode spillere

Tom Hicks ber fansen om å være tålmodige når det gjelder spillerkjøp. UEFA innrømmer mangel på sikkerhet. Ving fra Roma i søkelyset. Unge ungarere tenker partnerskap.

Vil ha erfarerne og unge spillere
Tom Hicks kunne i går fortelle at det jobbes hardt i kulissene med å få tak i nye spillere og at man håper å ha en ny spiller på plassen innen slutten av denne uka.  I et intervju med Sky viste den amerikanske eieren at han er blitt bra oppdatert på hva Liverpool mangler, og han legger vekt på at Rafael Benitez også nå vil ha en styrende hånd over klubbens ungdomsakademi og at man satser på å hente inn både etablerte og unge spillere.

- Vårt mål er å spille god fotball gjennom hele sesongen.  I Premier League, da er du nødt til å være stabil.  Vi tapte alt for mange kamper på bortebane, spesielt mot de mindre lagene.  Vårt mål til neste sesong er å rette på det.

- Jeg må bare oppfordre fansen til å være tålmodige når det gjelder nye spillere da vi snakker ofte med Rafa.  Vi kommer til å kjøpe noen gode spillere, og noen unge spillere.

- Rafa har nå kontroll på akademiet og det vil også hjelpe oss til å produsere våre egne unge spillere.


UEFA ser på sikkerhet
Etter at UEFA president Michel Platini i går måtte krype til korset og innrømme at Liverpool likevel ikke har de verste supporterne, har møtet med den engelske sportsministeren Richard Caborn også medført at organisasjonen skal se nærmere på sine sikkerhetsrutiner.  Det medfører at man også vil vurdere hvilke stadioner som er passende til å ha kamper som en finale i Champions League.  Til neste sesong er finalen satt opp på Luzhniki Stadium i Moskva, en arena som heller ikke har telleapparater som kan lese billetter med skriftkode.

- Jeg foreslo at man satte opp en komité, og det ble godt tatt imot av Mr Platini, sier Caborn.  – Jeg har tilbudt ekspertisen til ”Football Licensing Authority”, som er respektert verden over.

- De vil se nærmere på finaler i Europa og jeg håper de kan begynne å sette krav til standard for de klubbene som er med i disse turneringene.


Mancini linkes
Florent Malouda synes å være mest aktuell som Liverpools første kjøp.  Den franske venstrevingen kan være på vei til Liverpool i løpet av denne uka.  Ifølge The Times skal Alessandro Mancini også være en spiller man følger nøye på Anfield.  Den hurtige brassen spiller mest på høyrekanten, men kan også benyttes på venstre.  27-åringen har spilt fire sesonger for Roma.


Ungarere med tro på partnerskap
Liverpools nysignerte unggutter Krisztian Nemeth og Andras Simon fra MTK Hungaria forteller at valget ble enkelt når de røde meldte sin interesse.

- Mange klubber viste interesse, men det betyr lite hvilke klubber det var - for jeg har valgt den beste, sier Nemeth til Vasarnap Reggel.

Nemeth forteller videre at han skal gjøre alt han kan for å spille seg inn i Rafa Benítez sine førstelagsplaner, og tror partnerskapet med Simon kan bli like bra som det Cole og Yorke hadde i Manchester United rundt år 2000.

- Jeg vet at jeg må forbedre fysikken min, for det blir nok tøffe treningsøkter i Liverpool. Jeg er veldig motivert, og er klar for å jobbe! Jeg og Simon kunne tenkt oss å bli de hvite Yorke og Cole i Liverpool.