Hicks slakter UEFA

Tom Hicks slakter UEFA etter kommentarene om at Liverpools fans er de verste i verden. De nye ungarerne med tro på partnerskap.

De siste dagene har William Gaillards kommentarer om the travelling Kop vært det store samtaleemne på Merseyside og på alle røde diskusjonsforum. Tom Hicks er den siste i rekken som nå slakter kommentarene Platini måtte trekke tilbake i ettermiddag.

- Fyren fra UEFA uttalte seg som en klovn, og vet ikke hva han snakker om.

- UEFA håndterte ikke finalesituasjonen rett i det hele tatt. Å gi 17.000 billetter til hvert finalelag, når de visste det ville komme 40.000 reisende fra Liverpool er helt villt, sier Hicks til SkySports News.

- De hadde ikke kontroll på billettsituasjonen. Det var fans som hadde brukt hardt oppsparte penger på billetter, og når de kom til stadion fikk de beskjed om at det var fullt.

Ungarere med tro på partnerskap
Liverpools nysignerte unggutter Krisztian Nemeth og Andras Simon fra MTK Hungaria forteller at valget ble enkelt når de røde meldte sin interesse.

- Mange klubber viste interesse, men det betyr lite hvilke klubber det var - for jeg har valgt den beste, sier Nemeth til Vasarnap Reggel.

Nemeth forteller videre at han skal gjøre alt han kan for å spille seg inn i Rafa Benítez sine førstelagsplaner, og tror partnerskapet med Simon kan bli like bra som det Cole og Yorke hadde i Manchester United rundt år 2000.

- Jeg vet at jeg må forbedre fysikken min, for det blir nok tøffe treningsøkter i Liverpool. Jeg er veldig motivert, og er klar for å jobbe! Jeg og Simon kunne tenkt oss å bli de hvite Yorke og Cole i Liverpool.