Hicks tror det blir en stor kveld

Tom Hicks gleder seg til i kveld. Kewell glad for å være tilbake, etter et 313 dager langt skademareritt. Mascherano advarer mot Chelsea-kontringer.

Tom Hicks ser frem til kveldens semifinale, og forventer fyrverkeri på Anfield.

- Klubbene er store rivaler, og har en lang historie med møter mot hverandre. Det blir en opplevelse å se kampen, sier Hicks til SkySport News.

Amerikaneren hadde også mange lovord om manager Rafael Benítez.

- Rafa er spesiell. Det er bare å se på rullebladet hans, og hvordan fansen ser på ham.

Kewell glad for å være tilbake
Harry Kewell spilte som kjent 35 minutter for reservene i går, og australeren var veldig glad for å være tilbake, etter å ha vært gjennom et 313 dager langt skadehelvete.

- Det har vært vanskelig, men jeg er tilbake nå. Det har nok vært en av de tøffeste periodene i mitt liv, sier Kewell til Australias mestselgende avis, The Herald Sun.

- Det var ni måneder siden sist jeg sparket en ball, og nå vil jeg bare spille fotball igjen.

Mascherano advarer mot Chelsea-kontringer
Javier Mascherano advarer sine lagkamerater mot Chelsea sine hurtige kontringer, og ser frem til sesongens viktigste kamp.

- Vi vil nok ikke kaste alle mann i angrep for å jakte scoring, for Chelsea er skumle på overgangene. En Chelsea-kontring kan knuse drømmen vår, sier argentineren til Eurosport.

- Chelsea har snakket om at de går for seier på Anfield, men jeg tror taktikken deres vil være å forsvare ledelsen sin.

- Jeg er evig takknemlig til Rafa Benítez som har gitt meg denne sjansen, og det er min plikt å levere en stor kamp i kveld for ham, så vi kan nå finalen. For meg er dette den viktigste kampen i sesongen.