Hobbs brakk nesa

Jack Hobbs brakk nesa i sin debut fra start mot Cardiff i går, og måtte til spesialist for å få den på plass igjen i dag. Hardhausen kastet likevel ikke inn håndkledet, og fullførte kampen.

Jack Hobbs takker sin makker Jamie Carragher for at hans første kamp fra start for Liverpool ble en suksess. 19-åringen mener at rutinerte Carra hjalp ham gjennom gårsdagens Carling Cup-batalje mot Cardiff. Instruksjonene fra scouseren var så klare og tydelige at unge Hobbs nesten har vondt i ørene i dag!

- Jamie pratet til meg gjennom hele kampen, noe som var virkelig bra. Han sørget for at jeg kom i de rette posisjonene og han guidet meg gjennom hele oppgjøret. Det gjorde selvsagt jobben langt enklere for meg. Jeg har nesten vondt i ørene i dag, men det er helt greit, sier en spøkefull Hobbs til liverpoolfc.tv.

Det få vet er imidlertid at Hobbs brakk nesa i gårsdagens kamp, men han var likevel tilbake på treningsfeltet i dag. Men først hadde han vært til spesialist for å få snyteskaftet på plass igjen! 19-åringen innrømmer at han har dundrende hodepine og smerter i nesa etter knallharde dueller i går, men han er likevel høyt oppe etter sin første kamp foran et fullsatt Anfield.

- Det var en helt utrolig følelse, nesten surrealistisk, å spille foran The Kop. Spesielt i andre omgang når jeg kunne se hele tribunen foran meg. Det var virkelig spesielt. Jeg kastet et par blikk opp dit, og jeg har aldri sett maken tidligere.

- Jeg skulle markere Robbie Fowler og Jimmy Floyd Hasselbaink, som er to av de største navnene i fotballens verden. Jeg likte det virkelig. Det er helt utrolig å spille mot Robbie Fowler på Anfield. Noen av gutta kaller han bare "God", så dette er noe jeg definitivt ikke kommer til å glemme. Det første han sa før kampen skulle starte var: "Allright Jacko".

- Jeg tror jeg klarte meg ganske bra mot ham, selv om jeg tapte et par hodedueller som jeg burde ha vunnet. Men vi vant 2-1 og er videre til neste runde, så det er glade dager.

Kapteinen på reservelaget håper nå at han kan begynne å legge presse på Carragher, Sami Hyypiä og Daniel Agger, og kjempe om en fast plass på førstelaget.

- Den første kampen er nå unnagjort, og nå ønsker jeg flere. Jeg vet jeg må være tålmodig. Rafa pleier å utnytte hele troppen, så jeg kan få sjansen når spillere trenger å hvile, slik som Hyypiä i går.

- Jeg får bare trene hardt og jobbe videre, men jeg føler at jeg er klar for mer førstelagsspill. Dette var en stor test for meg, ettersom den var den første ordentlige kampen for seniorlaget. Jeg kommer sjelden til å møte mer erfarne spisser enn Robbie og Jimmy Floyd. Jeg har tro på meg selv, men ønsker å bli bedre for hver dag som går. Jeg håper virkelig dette blir starten på en god karriere for meg her i Liverpool. Å spille foran et slikt publikum som det på Anfield annenhver uke vil være utrolig, avslutter Hobbs.