Hobbs starter mot Reading?

Liverpool Daily Post tror Jack Hobbs vil starte i Liverpools midtforsvar mot Reading. Jamie Carragher er nemlig bare ett gult kort unna å måtte stå over kampen mot Manchester United.

Rafael Benitez skal ifølge Liverpool Daily Post vurdere å hvile Jamie Carragher i lørdagens kamp mot Reading, for å unngå at han pådrar seg gult kort og ergo suspensjon til kampen mot Manchester United på Anfield åtte dager senere. Det kan bety at Jack Hobbs starter en ligakamp for aller første gang for de røde på Madejski Stadium. Banen hvor han for øvrig fikk sitt første innhopp for Liverpool i ligacupen i september.

Det forventes at Carragher blir friskmeldt i tide til Reading-kampen etter skaden han pådro seg da han kolliderte med Jose Reina i søndagens oppgjør mot Bolton. Benitez vurderer likevel å hvile scouseren med tanke på United-kampen, ettersom det er svært tvilsomt om Daniel Agger rekker de to kommende ligakampene.

Hobbs fikk sin første smak på ligafotball da han erstattet nettopp Carragher etter 51 minutter mot Bolton. Blir ikke Agger klar i tide til Reading-kampen, er det mye som tyder på at det nå blir mer ligafotball for den tidligere Lincoln-spilleren. Hans eneste kamp fra start for Anfield-klubben så langt kom i ligacupen mot Cardiff i oktober.

- Carra har hele uken på seg til å bli spilleklar til Reading-kampen, men dersom jeg får sjansen er jeg beredt på å ta den, uttaler Hobbs selv til Daily Post.

- Jeg ser frem til kampen, og føler meg klar. Jeg var litt nervøs da manageren ba meg gjøre meg klar på søndag. Da han ropte på meg visste jeg ikke at Carragher var skadet, men da jeg fikk vite det ble jeg spent og nervøs. Jeg ønsket bare å komme meg utpå banen og spille. Dette var et nytt steg i karrieren min, sier 19-åringen.

- Jeg ble en erfaring rikere, og det vil gjøre fremtiden enklere for meg. Jeg er glad jeg kom fra kampen uten å gjøre noen feil. Jeg krysser fingrene for at jeg får en ny sjanse mot Reading. Steve Finnans skade er ikke så ille. Nå kommer jeg til å trene denne uken og så får vi se hva som skjer. Hvor mye jeg får spille denne sesongen avhenger av skadene andre spillere pådrar seg. Får jeg sjansen, vet jeg at jeg må ta den.

- Jeg var ganske lettet og fornøyd etter endelig å ha fått ligadebuten. Jeg er virkelig glad for at det er unnagjort. Jeg har sittet på benken flere ganger, men ikke i ligaen. Jeg er bare glad for å få sjansen til å hjelpe laget.

- Sami Hyypiä var hele tiden ved min side og snakket med meg hele tiden. Han hjalp meg mye. Jeg tror Bolton bare hadde en sjanse mens jeg var på banen. Det er fint å ha en rutinert spiller å spille sammen med. Jeg var litt engstelig over å få jobben med å markere Nicolas Anelka, som er en veldig god spiss, men jeg var uansett glad for å få sjansen, avslutter Hobbs.