Hoddle mener Gerrard må få hvile

Tidligere England-manager Glenn Hoddle mener at Steven Gerrard ikke bør spille mot Israel. Fagan fikk fire kamper. Riise hyller de nye eierne. King Kenny med sans for Babel.

Den tidligere landslagssjefen Glenn Hoddle mener at Steve McClaren ikke bør ta sjansen på å benytte en halvskadet Steven Gerrard i EM-kvalifiseringskampen mot Israel på lørdag, og anbefaler at scouseren heller blir spart til oppgjøret mot Russland på onsdag.

Hoddle er av den oppfatning at dersom Gerrard spiller mot Israel, så vil han ikke være i stand til å figurere mot Russland fire dager senere.

- Som manager vil du anse begge kampene som tøffe, men jeg mener England har en sterk nok tropp til å beseire Israel hjemme uten Gerrard. Russland vil bli en langt tøffere motstander. Guus Hiddink er en taktiker av rang. Dersom Gerrard spiller på lørdag vil han trolig ikke være i stand til å spille mot Russland, da hevelser og smerter i et slikt tåbrudd normalt kommer 2-3 dager etter at du har spilt kamp, sier Hoddle til engelsk presse.

- Det er en vanskelig avgjørelse, men det er slike avgjørelser managere blir betalt for å ta. Vi burde ha et godt nok mannskap til å slå Israel uansett.

Samtidig uttaler Manchester City-forsvarer Micah Richards at han ikke hadde hatt betenkeligheter med å ta en smertestillende sprøyte om han var i Steven Gerrards sko.

- Om jeg ville ha tatt en injeksjon for å bli spilleklar? Ja, for mitt land ville jeg det. Det må du bare, må du ikke? Spillere har gjort det før også. Du gjør alt for å spille for landslaget. Jeg ville i alle fall ha gjort det, sier City-spilleren og legger dermed ytterligere press på StevieG.

Fagan fikk fire kamper
Derby Countys Craig Fagan har blitt ilagt en suspensjon på hele fire kamper for å ha stemplet Alvaro Arbeloa med vilje mens han lå nede i lørdagens ligakamp på Anfield. Dommer Alan Wiley har bekreftet at Fagan ville ha blitt utvist om han hadde sett situasjonen, og fotballforbundet mente dette var bevis godt nok.

Fagan ble automatisk ilagt tre kampers karantene når han ble funnet skyldig, men fikk også en ekstra kamp fordi han prøvde seg på en fullstendig ubegrunnet appell av kjennelsen.

Vingen har nå rett til å appellere på nytt mot ekstrastraffen på en kamp, men kan ikke anke de tre kampene han har blitt ilagt som en følge av selve forseelsen.

Riise hyller amerikanerne
John Arne Riise mener at Liverpool kan takke George Gillett jr og Tom Hicks for at fremtiden ser lysere ut på Anfield enn på lenge.

- Dette er den mest spennende perioden i min tid i klubben. Ikke bare på grunn av spillerne som har blitt hentet til klubben, men også på grunn av planene om et nytt stadion og de nye eierne, sier sunnmøringen til LFC Magazine.

- Vi har nå det beste av det beste. Vi har en av de beste managerne i verden, vil få et av de beste stadionanleggene, vi har fantastiske eiere og fantastiske spillere. Vi har kunnet handle dyrere spillere enn noen gang før, takket være de nye eierne. Spillere som Fernando Torres, Ryan Babel og Yossi Benyoun er den type spillere som vi trenger for at klubben skal gjøre fremskritt.

- Jeg har stor respekt for klubbens nye eiere, og hva de prøver å få til. De ser ut til virkelig å bry seg om klubben og folkene her. Etter Barcelona-kampen i fjor fikk vi alle et klapp på skuldra, og det samme skjedde etter tapet i Aten. Det er flott at de gjør slikt, og det viser at vi har fine folk rundt oss.

Dalglish roser Babel
Kenny Dalglish roser nykommer Ryan Babel opp i skyene i siste utgave av LFC Magazine. King Kenny lot seg virkelig imponere av nederlenderens flotte scoring mot Derby på lørdag.

- Babels mål var fantastisk, og nå tror jeg vi får se at han får ytterligere fremgang. Han startet Liverpool-karrieren greit, og mot Derby ønsket han hele tiden ballen. Han vil skremme vannet av flere spillere i Premier League nå. Han er rask og sterk, og du klarer aldri å gjette hva han kommer til å gjøre i neste trekk. Han har så mange triks på lager.