Hughes står på krava

Blackburn-manager Mark Hughes firer ikke en tomme i overgangssagaen rundt Lucas Neill. Får han ikke Stephen Warnock i et rent bytte, blir ikke australieren Liverpool-spiller i januar.

Blackburn-manager Mark Hughes står på sitt. Han akter ikke å fire på kravene for å slippe Lucas Neill til Liverpool. Han krever rett og slett Stephen Warnock i bytte, uten å måtte betale kompensasjon for Liverpools venstreback. Dette nekter så langt Rafael Benitez å gå med på. Spanjolen vil ha £500 000+Neill for Warnock.

- Vi har sett på flere mulige spillere som kan erstatte Lucas Neill. Lucas er inne i sitt siste kontraktsår, og rent økonomisk får vi nok mindre for han nå enn vi ville ha gjort sist sommer. Jeg har blitt forespeilet ulike spillere i bytte med Lucas og cash. Det liker jeg ikke, og derfor har jeg heller ikke foretatt meg noe så langt, uttaler Hughes til Lancashire Telegraph.

Lokalavisen i Blackburn forventer imidlertid fortsatt at partene kommer til enighet, og tror at Hughes vil få sine krav innfridd fordi at Benitez er desperat etter å styrke stallen sin. Hughes slår i alle fall fast at det er uaktuelt å betale penger+ Neill for Warnock.

- Jeg har hele tiden sagt at dersom vi ikke får erstattet Neill med en annen spiller, eller får inn nok penger for han til å kjøpe en tilsvarende spiller, så må han bli hos oss sesongen ut. Det forstår han, og er noe han ar vært klar over helt siden i august.