Hughton forventer et vanskelig oppgjør

Tottenhams assistentmanager og ex-spiller Chris Hughton innser at det vil bli vanskelig å få med seg poeng fra Anfield i dag. Dani Pacheco for Spania U17.

Assistenmanager Chris Hughton har en fortid som spiller i Tottenham, og var en del av laget som hentet tre sjeldne poeng fra Anfield i 1984. Til Tottenhams egne webside måtte han innrømme at sjansen for det samme i dag ikke er overveldende.

- Liverpool er alltid formidable på Anfield. Vi har spilt bra, men som regel har vi ikke fått så gode resultater der de siste sesongene. Men vi gikk faktisk 73 år uten å ta poeng der på ett stadie, så ting har vært verre!

- Liverpool har kanskje den største stallen i Premier League, bare se på spillerne som har vært inn og ut. Eksempler er Benayoun, som hadde en glimrende tid i West Ham, og Babel, den unge midtbanespilleren som så mange var interessert i.

- Jeg syns Reina har vært et flott kjøp. Mange nøytrale vil vite at han er så god som hvem det skal være. Han har gjort det godt på Anfield. Jamie Carragher er en annen nøkkelspiller. Han er kanskje den mest stabile midtstopperen i landet, mens Torres er en annen fantastisk spiller. Om man nevner Peter Crouch, Voronin og Kuyt, så skjønner man hvilket kobbel av sterke spillere de har å velge mellom.

Dani Pacheco for Spania U17
Dani Pacheco spilte hele EM-kvalifiseringskampen for Spania U17 da det ble 2-2 mot Wales U17. Både Spania og Wales var kvalifisert for Elite Round før kampen. Med uavgjort ble Spania gruppevinner på bedre målforskjell enn Wales.