Hyypiä i 100

Sami Hyypiä spiller E-Cup kamp nummer 100 i kveld. Tre nye Liverpool-kamper klare på Canal+. Steven Gerrard best mot Blackburn.

Ni partnere og sju mål for Sami
Sami Hyypiä har spilt 86 kamper i E-Cupene for Liverpool, og 13 til sammen for finske MyPa og nederlandske Willem II.

Med Daniel Agger fortsatt ute betyr det at de røde igjen vil måtte stole på den lange og lyse finnen i kveldens kamp mot Besiktas, i hva som vil bli hans kamp nr. 100 ute i Europa.

- Det er en stor prestasjon, konkluderer Jamie Carragher med. - Jeg har vært her under hele hans tid i klubben og jeg hører folk snakker om andre store spillere som har kommet fra utlandet og spilt i Premier League, som Zola og Cantona. Jeg vil likevel si at Sami Hyypiä er oppe blant disse.

- Han har sikret seg UEFA-Cup, Champions League og et par triumfer i Supercupen. Jeg tror han vil bli husket som en av de største, og ikke bare i Liverpool. Store spillere vinner noe, og Sami har ikke bare spilt 100 kamper han har også vunnet ting.

Carra er den som har vært flest ganger partner til Hyypia i E-Cup spill, slik han vil være det i kveld. Listen av midtstoppere sammen med Sami i Europa er: Carragher (33), Henchoz (33), Traore (6), Biscan (5), Agger (3), Babbel (3), Whitbread (1), Diao (1) og Josemi (1).

Sami Hyypiä har scoret sju mål på de 86 kampene for Liverpool, mot FC Haka, Bayer Leverkusen, Spartak Moskva, Auxerre, Levski Sofia, Juventus og Toulose.


Nye ligakamper på Canal+ Sport
Canal + bekrefter nå at ligakampene mot Bolton, Reading og Manchester United vises direkte på deres kanaler.

02.12 kl 16.00 Liverpool - Bolton, Canal+ Sport 2

08.12 kl 18.10 Reading - Liverpool, Canal+ Sport 2

16.12 kl 14.30 Liverpool - Manchester U, Canal+ Sport 1


Enige om Gerrard
I likhet med liverpool.no mente også den offisielle hjemmesiden til Liverpool FC og fans som stemte på liverpoolfc.tv at Steven Gerrard var best hos de røde mot Blackburn.  Hjemmesiden mente at Peter Crouch og Harry Kewell fulgte deretter, mens fansen synes at Kewell og Javier Mascherano var nærmest kapteinen.