Identisk startoppstilling som mot Villa?

Det ligger an til store utskiftninger i startelleveren fra Toulouse-kampen, og vi spår at Benitez starter med de samme elleve som i ligaåpningen når Chelsea gjester Anfield på søndag.

Andriy Voronin ble rost opp i skyene av Rafael Benitez etter at han ble matchvinneri Toulouse på onsdag. På søndag kan imidlertid ukraineren være henvist til benken igjen, når Liverpool-manageren fortsetter sin rotasjonspolitikk.

Benitez gjorde seks forandringer i startoppstillingen fra Aston Villa-kampen i onsdagens kamp i Frankrike. Ingen vil bli overrasket om han gjør minst like mange på søndag.

- I fjor hadde vi ikke en slik spiller som kan forandre kamper slik Andriy gjør. Han er den type spiller som gjør det uventede, med sine gode bevegelser og gode spilleforståelse. Han kan forandre kamper på egen hånd. Folk var ikke klar over hvilke kvaliteter han besitter, men han har vist dette i treningskampene. Nå som han gjorde et fantastisk mål, vil folk begynne å innse at han kanskje er en god spiller. Men det visste vi da vi hentet ham, sier manageren til Press Association.

- Nå kan jeg bytte ut seks spillere, og likevel vil alle gjøre jobben som kreves av dem. Spillerne kan også spille i flere posisjoner, uten at det får betydning for vårt spill. Troppen er nå svært god, både i kvalitet og dybde, og det gir meg flere muligheter, legger han til.

- Vi byttet ut seks spillere fra lørdag til Toulouse-kampen, grunnet varmen vi skulle spille i. Det er mulig jeg kommer til å bytte ut enda flere til søndag.

Skal vi tolke signalene fra Benitez så langt medfører dette at spillere som Jermaine Pennant, som ikke reiste til Frankrike, og trioen Xabi Alonso, Daniel Agger og Dirk Kuyt, som ble sittende på benken mot Toulouse, starter kampen mot Chelsea. Det samme gjelder trolig også Fernando Torres og John Arne Riise, som kun fikk korte innhopp fra benken på Stade Municipal. Mohamed Sissoko fikk det samme, men må trolig nøye seg med en plass på benken også mot Chelsea.

Vi tipper således følgende startellever mot Chelsea: Reina; Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa; Pennant, Gerrard, Alonso, Riise; Torres, Kuyt.

Dette er identisk med startelleveren på Villa Park i seriepremieren. Eneste usikkerhetsmomentet slik vi ser det, er venstresiden. Alternativet synes å være at Riise starter som venstreback, med Babel eller Benayoun foran seg på flanken.

- Forholdene i Frankrike var forferdelige. Det var veldig, veldig varmt, og banen var dårlig slik at ballen gikk tregt. Det var et merkelig tidspunkt å spille en viktig Champions League-kamp på. Varmen som var der nede har medført at spillerne har slitt med å komme til hektene igjen etter kampen. Vi må nå følge rehabiliteringen til spillerne nøye. Det hjelper heller ikke at vi har Chelsea i neste kamp. Dersom vi spilte mot et annet lag ville kanskje oppgaven ha blitt lettere for spillerne. Når Chelsea er motstander kreves det at alle gir 100% og spiller opp mot sitt beste hele kampen. Vi vil følge spillerne nøye på trening nå, og vil behøve et par økter for å se hvordan de tar seg inn igjen. Først da vil jeg være i stand til å avgjøre hvem som starter kampen mot Chelsea, sier Benitez.

Styles dømmer på søndag
Rob Styles fra Portsmouth skal dømme Liverpool v Chelsea på søndag. 43-åringen fra Hampshire får med seg Trevor Massey og James Devine som assistentdommere, mens Phil Dowd er fjerdedommer.