Idrizaj dagens mann

Besian Idrizaj kom inn som innbytter og sikret Liverpools reserver en viktig seier med to nettkjenninger. Flere røde involvert i veldedighetskamp.

Østerriske Idrizaj erstattet Jordy Brouwer etter 71 minutter, og markerte seg med et mål like etter innhoppet. Målet kom fra kloss hold, etter en flikk fra Craig Lindfield. En fin revansje for angriperen, etter utvisningen i forrige ukes møte mot Middlesbrough. Hans andre mål kom ti minutter senere på en heading etter en corner - dette etter at han traff stolpen etter et fint raid.

Wigan stilte med et sterkt lag i kveld, med erfarne spillere som Arjan De Zeuw, Paul Scharner, Kristoffer Hæstad, Andreas Johansson, Andreas Granqvist og den nyinnkjøpte spissen Julius Aghahowa.

Jack Hobbs og Ronald Huth skal ha spilt en stor kamp i Liverpools midtforsvar, og Wigan klarte ikke trenge gjennom de rødes forsvar. Nabil El Zhar skal ha spilt en frisk kamp, og var nære scoring ved to anledninger.

Liverpools lag: Padelli, Darby, Insua, Hobbs, Huth, Spearing (Barnett 88), Anderson, Flynn, Lindfield, Brouwer (Idrizaj 71), El Zhar (Burns 82). Ubenyttede reserver: Roberts, Parsonage.

Wigans lag: Saunders, Moore, King, Haestad, Granqvist, De Zeeuw (Kupisz 70), Cotterill, Scharner, Aghahowa, Johansson, Cywka.

Liverpoolfc.tv trekker frem kaptein Jack Hobbs som kampens store spiller.

Flere røde involvert i veldedighetskamp
Steven Gerrard, Jamie Carragher, Bolo Zenden og Robbie Fowler var alle involvert i kveldens oppvisningskamp på Old Trafford. Kampen var en ledd i Manchester Uniteds feiring av at det er 50 år siden de deltok i europacupen for første gang. Kampen markerte også at det er 50 år siden Roma-traktaten ble underskrevet. Gerrard, Carra og Bolo spilte alle hele andreomgangen, mens Fowler kom inn midtveis i andre omgang for Henrik Larsson.

Det ble meldt at Ronaldinho, Kahn og flere skulle spille kampen, men de forble programhelter. I stedet ble det hentet inn spillere fra Bolton, Portsmouth. Eks-røde El-Hadji Diouf ble hentet inn, og scoret omgangens to mål.

Gerrard var mye involvert, Carragher hadde lite å gjøre, mens Zenden og Fowler var forholdsvis svake.

Manchester United ledet 4-1 til pause, og vant til slutt kampen 4-3 foran 74.343 tilskuere på Old Trafford.