Idrizaj lånes ut til Palace

BBC Sport og Liverpool FC bekrefter i dag at spissen Besian Idrizaj lånes ut til Crystal Palace i Championship for resten av sesongen. Trekning i ligacupen på lørdag.

BBC Sport melder at Liverpool har sagt seg villige til å låne ut spissen Besian Idrizaj til Crystal Palace for resten av sesongen.

19-åringen, som kom til Liverpool fra Linzer ASK sommeren 2005, har ennå ikke debutert for klubbens førstelag, men har tegnet seg jevnlig på scoringslisten for reservelaget.

Forrige sesong tilbrakte østerrikeren to måneder på lån i Luton, hvor han gjorde ett mål på sju kamper.

Siste: Liverpool FC bekrefter nå denne avtalen, men liverpoolfc.tv skriver at den medisinske testen fortsatt gjenstår før overgangen er et faktum. Det skulle likevel være kun en formalitet.

Trekning i ligacupen på lørdag
Trekningen av 3.runde i Carling Cup vil bli foretatt på Sky Sports sitt Soccer Saturday-program på lørdag. Tidspunkt for trekningen er satt til ca klokken 13.15. Det er som kjent i denne runden Liverpool og de andre storklubbene i England kommer inn.

Liverpool og Man Utd ikke på samme dag
For røde supportere som ikke har Visats gullpakke er det før dagens Champions League-trekningen greit å vite at Liverpool ikke havner på samme spilledag som Manchester United. Dermed unngår TV3 "stevnekollisjoner" mellom disse to store publikumsfavorittene.