Ingen alvorlig skade for Carra

Rafael Benítez bekreftet etter kampen at skaden til Jamie Carragher ikke er alvorlig, og at han blir klar til neste helg. Samtidig mener han det enda er rom for forbedring.

Det var nok en del som ble overrasket da Jack Hobbs tok av seg treningsdressen og gjorde seg klar etter 50 minutters spill i dagens møte med Bolton. Jamie Carragher fikk seg en smell i ribbenet, sannsynligvis i situasjonen da han kolliderte med Reina, og Anelka satte ballen til side for det åpne målet - da det var en langt større prestasjon å bomme enn å score. Enkelte spekulerte i at en ville spare Carra, som må stå over møtet med Manchester United om to uker dersom han får gult mot Reading.

Manageren var fornøyd med 4-0 og klatring til tredjeplass på tabellen i dag, men mener det fortsatt er rom for forbedring.

- Det var ingen fantastisk forestilling i dag, men vi scoret fire mål og burde hatt mange fler, så vi må si oss fornøyde, sa Benítez etter kampen i følge Liverpoolfc.tv.

- Å score fire mål mot et såpass godt lag er bra, og i Fernando Torres har vi en spiller som stresser motstanderens forsvarere gjennom hele kampen. Vi er mye nærmere toppen av tabellen nå enn vi har vært de siste årene, og har en langt bedre stall. Vi scorer mange mål, og jeg mener vi fortsatt kan forbedre oss. Vi venter fortsatt på at Xabi Alonso, Daniel Agger, Jermaine Pennant, Fabio Aurelio og Steve Finnan kommer tilbake, og de er alle viktige spillere for oss.

- Vi har mye selvtillit, og må opprettholde den gode formen - og bare håpe at de andre lagene gjør feil og avgir poeng. Desember og januar er viktige måneder, for det spilles mange kamper. Men jeg har tro på laget mitt, og tror vi vil være enda sterkere i andre halvdel av sesongen, avsluttet Rafa.