Ingen fare med Agger

Danniel Agger var tilbake på trening med det danske landslaget i dag. Lørdagens landskamp mot Sverige er ikke i fare for midtstopperen. LFC linket til Leighton Baines. Blackburn ønsker seg Bellamy.

Danmarks landslagstrener Morten Olsen gikk trolig svært så forsiktig ut i sine kommentarer til dansk TV2 i går, da han meddelte at Daniel Agger var usikker til lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige. Midtstopperen sto over landslagstreningen i går med smerter i ei tå, men 22-åringen var tilbake på treningsbanen i dag. Han deltok i alle øvelsene, også da det ble spilt mot to mål. Det rapporterer vår kontakt i Danmark som var tilstede på dagens trening. Agger spilte med en fotballstøvel som var et nummer større enn vanlig, men kampen på lørdag skal ikke være i fare for midtstopperen.

Liverpool linket til Baines
Ifølge The Evening Chronicle i Newcastle skal Liverpool være interessert i Wigans venstreback Leighton Baines. 22-åringen var Liverpool-supporter i barndommen, og startet karrieren i Liverpool Centre of Excellence før han dro til Wigan. Det ryktes at Baines ønsker seg bort fra ”The Latics” etter at Paul Jewell valgte å trekke seg som manager. Wigan kommer definitivt ikke til å kreve mindre enn £5M for spilleren som også Newcastle, Arsenal, Tottenham, Everton og Manchester United har på blokka.

Mark Hughes vil ha Bellamy
Liverpool Daily Post skriver at Craig Bellamy kan være på vei tilbake til Blackburn. Spissen skal stå øverst på Mark Hughes’ handlesliste. Prisen kan imidlertid bli et stort problem. Liverpool vil ha langt mer enn de £6M de kjøpte spilleren for sist sommer. Da hadde Bellamy en utkjøpsklausul i kontrakten på nettopp £6M. Men Hughes skal være villig til å starte forhandlinger for spilleren som scoret 17 mål i sin eneste sesong for Rovers da klubben sikret UEFA-cupplass i 2005/06. Liverpool har tidligere satt en prislapp på £12M for angriperen.