Ingen landskamp for Sissoko

Malis bortekamp mot Togo har blitt utsatt på grunn av valg i Sierra Leone! Bookmaker har nå Liverpool som favoritter til mesterskapet.

Mohamed Sissoko blir spart for en lang flyreise tur/retur Afrika denne uken. Han var tatt ut i troppen til Mali som skulle avslutte kvalifiseringsspillet til det afrikanske mesterskapet med gruppefinale borte mot Togo i helgen. Det afrikanske fotballforbundet (CAF) har nå imidlertid bestemt at kampen skal utsettes på grunn av at det holdes valg i Sierra Leone denne weekenden.

CAF valgte å utsette Sierra Leones kamp mot Benin i Freetown til 14.oktober, fordi spillernes sikkerhet ikke kunne garanteres i denne kampen i forbindelse med valget. CAF har tidligere bestemt at denne kampen skal spilles samtidig med Togo - Mali, og dermed ble også denne kampen utsatt.

Togo og Mali topper gruppe 9 med like mange poeng, men er bare ett poeng foran Benin. Kun gruppevinneren er garantert plass i mesterskapet som arrangeres i Ghana i perioden 20. januar til 10. februar neste år.

Bookmaker har Liverpool som nye favoritter
Det norske spilleselskapet NordicBet har etter helgens serierunde i England utropt Liverpool til favoritter til å vinne Premier League denne sesongen. Oddsen på Liverpool er nå 2.90 ganger pengene igjen, mens Chelsea følger hakk i hæl med 2.95 i odds.

Manshester United gir en vinnerodds på 3.75. Satser man på Manchester City får man hele 300 ganger pengene igjen om de skulle overraske stort og krones som mestere i mai.