Ingen rød duell

Publikum ble snytt for duellen mellom Gerrard og Alonso. Flere røde i aksjon i kveld.

Xabi Alonso ble spart, og man fikk ikke midtbaneduellen mange hadde sett frem til mellom Liverpools to midtbanestjerner på Old Trafford i kveld. Spania vant kampen 1-0 etter scoring av Barcelonas stjerneskudd Andrés Iniesta. Gerrard var kaptein for anledningen, men klarte aldri sette sitt preg på kampen. Han ble erstattet av Gareth Barry i pausen, men det er ikke meldt om skade på kapteinen. Peter Crouch spilte hele kampen, og slet veldig med duellsterke spanske midtstoppere som enslig spiss. Jamie Carragher spilte 25 minutter for Jonathan Woodgate. José Reina var som Xabi Alonso ubenyttet reserve for Spania.

Steve Finnan spilte hele kampen da Irland møtte San Marino for kvalikk-kamp til EM 2008. Irland slet overraskende mye med lilleputtnasjonen, og det så lenge ut til at kampen skulle ende 1-1. Manchester Citys Stephen Ireland satte inn 2-1 for irene med kampens siste spark på ballen, etter 94 minutter. Hadde San Marino holdt ut ville det virkelig vært et sjokk for fotballverden. Landet har 28.800 innbyggere - og deres største stjerne (Andy Selva) spiller i Serie C2 i Italia. Det sier litt om hvor stor klasseforskjellen er/burde vært. Men det ble Irland-seier til slutt, og det førte dem opp på tredjeplass foran Slovakia i knallharde gruppe D. Irland er fortsatt et stykke bak Tyskland og Tsjekkia.

Dirk Kuyt spilte første omgang i Nederlands 4-1 seier hjemme mot Russland. Kuyt ble erstattet av Ryan Babel i pausen, og tegnet seg ikke på scoringslista i kalasseieren. Det er ikke meldt om at det var skade som gjorde at Dirk ble byttet ut i pausen.

John Arne Riise spilte hele kampen da Norge i kveld tapte 2-1 for Kroatia. Riise virket sliten, og det spørs om Benítez vil være fornøyd med at nordmannen spilte hele kampen.

Ellers gjorde utlånte Djibril Cissé comeback for det franske landslaget. Frankrike møtte Argentina til privatlandskamp hjemme, og tapte 1-0 etter scoring fra Javier Saviola. Cissé spilte ett minutt for Claude Makélélé. Litt på siden, så gjorde Jonas Gutiérrez sin debut for det Argentinske landslaget. Mange husker nok at venstrevingen var på prøvespill for Liverpool i 2003. Prøvespillet var ikke videre velykket, og det kom frem at 20-åringen med de hvite fotballskoene hadde et hode langt større enn talentet. Nå spiller Jonás i Mallorca i spanske Primera Division.