Insua på Eurosport

Emiliano Insua spiller fra start når Argentina U20 spiller mot Nord-Korea. Insua & Co vant sin gruppe og er videre etter 1-0 seier.

I VM for U20 landslag går kampen mellom Argentina og Nord-Korea direkte på Eurosport.  Argentina leder gruppa etter fire poeng på to kamper, men kan komme i trøbbel med å gå videre dersom Nord-Korea skulle ta alle tre poengene i Ottawa.  Koreanerne har spilte uavgjort i sine to første kamper og vil følgelig passere Insua & Co med seier.

Det ble 1-0 seier for Argentina, etter at lagets store stjerne Sergio Aguero scoret på et frispark i 1.omgang.  Aguera spilte forrige sesong i angrepet sammen med Fernando Torres i Atletico Madrid.

Emiliano Insua hadde en solid kamp på kunstgresset som den venstre av tre midtstoppere, selv om han var i et forsvar som var heldig som holdt nullen da koreanerne gikk i angrep etter pause.  Den kompakte forsvareren er en av to i den argentinske troppen som er født i 1989 og dermed yngst.

Argentina vant dermed sin gruppe med syv poeng på tre kamper og er en av favorittene i mesterskapet.