Insua permanent til Anfield

Emiliano Insua får omgjort sin låneavtale til permanent overgang i forbindelse med salget av Gabriel Paletta. Skaden til Jamie Carragher ikke så ille som fryktet.

Insua klar
Liverpool har bekreftet at Gabriel Paletta er solgt til den argentinske storklubben Boca Juniors. Ifølge The Times er en del av avtalen at den 18-årige backen Emiliano Insua stryker utlånsavtalen fra Boca, som skulle løpe ut denne sesongen, og går til Anfield permanent.

Insua spilte ligakampene mot Portsmouth og Fulham mot slutten av forrige sesong og reservelagstrener Gary Ablett mener at den kompakte argentineren er nærmest fra hans tropp til å komme på førstelaget.

Det er ikke kjent om Boca Juniors må betale et mellomlegg, eller eventuelt hvor mye det er, for å sikre seg Paletta.


Ikke punktert lunge for Carra
Uten å våge å bevege seg for langt inn i den medisinske terminologi skal Jamie Carragher ha utviklet "pneumothorax", eller hva som er kjent som en punktert lunge, etter at kneet til Pepe Reina gjorde at scouseren brakk et ribbein i kampen mot Sunderland.

Etter hva vi forstår skal imidlertid ikke Carra ha punktert selve lungen, men det har dannet seg luft som ventes å forsvinne i løpet av noen få dager. Klubben bekrefter også at man ikke tror det vil være nødvendig med noe ekstra behandling for skaden.

Jamie må uansett forvente å være ute noen uker inntil ribbeinet er leget.