Intervju med Padelli

Keeper Daniele Padelli har stilt opp til sitt første intervju med Liverpoolfc.tv. Dario Srna linket.

Daniele Padelli ankom Liverpool fra Sampdoria i forrige uke på lån ut sesongen. Keeperen med U21-landskamper for Italia har svart på spørsmål fra Liverpoolfc.tv.

Liverpoolfc.tv: - Hva følte du da du hørte at Liverpool ønsket å hente deg på lån?
Padelli: - Jeg var veldig stolt og veldig spent da jeg hørte nyheten. Liverpool er en stor klubb.

- Vi har hørt at flere klubber har fulgt deg. Hva var så attraktivt med å komme til Liverpool?
- Liverpool har en utrolig historie og er en av de mest berømte klubbene i verden. Det er en ære å få sjansen til å spille for en slik klubb.

- Liverpool har hatt flere god keepere gjennom tidene. Vil det være en drøm om du kan følge i deres fotspor?
-Selvsagt, det har vært noen gode keepere i klubben. Jeg ønsker å holde ved like det og komme på samme nivå som dem.

- Hvor spent er du på å skulle være her de neste seks månedene?
- Jeg er veldig spent. Jeg kan ikke vente med å få trent sammen med mine lagkamerater. Jeg er også stolt av å være den første italienske spilleren på Anfield.

- Er du fan av Premier League? Har du sett mange Liverpool-kamper på tv denne sesongen?
- Premier League blir vist verden over, og jeg ha sett mange av Liverpools kamper. Jeg vet at vi har noen veldig gode keepere. Jeg skal gjøre mitt beste for å kjempe om en plass på laget.

Fortell oss om din keeperkarriere så langt?
- Min karriere har nettopp startet. På 4-5 år har jeg gjort stor fremgang. Min drøm nå er å bli i Liverpool og kjempe om plassen.


Dario Srna linket
Dario Srna skal være et transfermål for Liverpool, ifølge Shaktar Donetsk-manager Mircea Lucescu Den 24-årige kroatiske landslagsspilleren kan spille både høyreback og på midtbanen. Han kom til den ukrainske toppklubben for fire år siden.
- Det har vært en rekke klubber som har vist interesse for Srna. Liverpool, PSG og Monaco. Alle disse klubbene må innse at prisen ligger på 10 millioner euro. Hadde han spilt i en av de fem beste ligaene i Europa, ville han ha kostet minst 15 millioner, uttaler Mircea Lucescu.