Italiensk interesse for Bellamy

Juventus og Roma skal være ute etter Craig Bellamy, og Liverpool vil være interessert i en byttehandel med Alessandro Mancini hos sistnevnte klubb.

De seriøse avisene i England skriver i dag at både Juventus og Roma vurderer å legge inn et bud på £10M for Craig Bellamy.  Liverpool skal ha en prislapp på £12M for waliseren, men vil trolig være fornøyd dersom man får inn et tosifret antall millioner pund som kan styrke transferbudsjettet til Rafael Benitez.

Dersom Roma gjør alvor av sine første henvendelser kan Liverpool være interessert i en byttehandel involvert Alessandro Mancini.  Rafael Benitez forventes å ha både en venstrekant og en høyrekant på sin ønskeliste, og brasilianeren Mancini kan spille på begge flanker selv om han er naturlig høyrebeint.

Florent Malouda er fortsatt ønsket av Liverpool, men bare hvis Lyon senker sin pris på £17M betraktelig.  Et annet navn som stadig dukker opp på ryktebørsen er David Silva, som har hatt en sterk sesong med Valencia.

Diego Milito scoret igjen for Real Zaragoza da La Liga i går ble avsluttet, og argentineren er ventet å være på blokka til Rafa over ønskede målscorere.  Nå som bare cupfinalen gjenstår i Spania, vil en håpe at det kan medføre øket handlevirksomhet på Anfield de nærmeste dagene.