Italiensk keeper på lån

Både Press Association og Sky Sports melder nå at den italienske målvakten Daniele Padelli vil skrive under en seks måneders låneavtale med Liverpool i ettermiddag.

Agenten til Samdoria-keeperen Daniele Padelli sier til Press Association at hans klient vil slutte seg til Liverpool på en seks måneders låneavtale. Det hevdes at den italienske U21-keeperen vil ha en medisinsk sjekk på Anfield i ettermiddag, før han begynner å trene med de røde.

- Padelli vil reise til Liverpool i ettermiddag. Klubbene har blitt enige om en seks måneders låneavtale, og spilleren gleder seg til å spille for Liverpool, sier agenten Silvano Martina.

Padelli blir holdt for å være en av Italias mest lovende unge keepere. Han har vært utlånt fra Sampdoria til Serie B-klubben Crotone denne sesongen, for å få spilt mer førstelagsfotball. Det har han imidlertid ikke lykkes med, da han ikke har klart å vippe Salvatore Soviero av pinnen. Padelli har faktisk fått spille bare en kamp for sin utlånsklubb.

Sampdoria skal nå ha kansellert låneavtalen med Crotone, som egentlig skulle løpe helt til juni, og den italienske klubben skal ha akseptert tilbudet fra Liverpool.

Lecco-fødte Padelli kom til verden 25.10.1985, er 191 cm høy og veier 82 kg.

Amelia tenker fortsatt på Liverpool
En annen italiensk keeper som har vært i Liverpools søkelys, Livornos Marco Amelia, insisterer på at han fortsatt kan ende opp på Anfield selv om han nylig skrev under en ny kontrakt med sin italienske klubb frem til sommeren 2011.

- Situasjonen er slik at jeg bare har to muligheter. Den ene tar meg til England, den andre til Russland. Det er ikke plass for meg i Italia, sier keeperen noe kryptisk til Eurosport.

Amelia tror Liverpool kan komme med et nytt bud for hans tjenester til sommeren, mens Arsenal også blir nevnt som en aktuell klubb.

- Hvem som ønsker meg? Det er sant at Liverpool gjør det, og de vil komme tilbake med et nytt tilbud. Arsenal kan også være aktuelle i juni. Spartak Moskva har også vist interesse.

Neill-overgangen står i stampe
Tabloidavisen Mirror hevder at Lucas Neill sin overgang til Liverpool står i stampe, fordi Liverpool forlanger å få £500 000 for Stephen Warnock. Blackburn krever en ren byttehandel, men det skal ikke Benitez være interessert i.

Smicer tilbake
Tidligere Liverpool-spiller Vladimir Smicer er endelig tilbake i spill for sin klubb Bordeaux igjen. Tsjekkeren har vært ute med en kneskade siden februar i fjor, men var tilbake i startoppstillingen til Bordeaux i kampen mot Bastia i den franske cupen på lørdag.