Javier mener Steven er best

Javier Mascherano mener Steven Gerrard er blant de beste spillerne i verden. Jerzy Dudek er glad, Chris Kirkland ikke så glad, mens Djibril Cisse er usikker.

Javier Mascherano sier at klubbkamerat Steven Gerrard er like god som noen han har spilt med tidligere. Og det sier en spiller som har spilt med størrelser som Lionel Messi, Carlos Tevez og Jan Riquelme.

- Gerrard er blant de beste fotballspillerne i verden. Han er fantastisk. Jeg visste han var god før jeg kom hit, men han er enda bedre enn jeg trodde, sier den lille argentinere til LFC Magazine.

Det er ingen tvil om at Mascheranos inntreden i laget har vært av det gode også for Gerrards prestasjoner. Selv maner Gerrard nå sine lagkamerater til å heve seg til de resterende kampene denne sesongen.

- Det er en drømmesituasjon for en manager. Det er mange spillere som banker på en plass i førsteelleveren og manageren har en tilnærmet skadefri stall å plukke fra. Vi har mye å spille for på slutten av denne sesongen, og vi skal gjøre vårt ytterste for å bringe enda et trofe til Anfield i mai, sier kapteinen som er oppe i elleve mål etter onsdagens to.

Midtukeseieren var også en av Jermaine Pennants beste prestasjoner denne sesongen. Pennant var svært aktiv på høyrevingen og serverte en rekke glimrende innlegg. Ett av dem skapte røre i Boro-forsvaret, som førte til at Peter Crouch ble tatt og Gerrard scoret fra straffesparkmerket.

- Jeg er i god form, men det er som en del av laget. Når laget presterer så er det enklere å prestere selv også. Ditt beste kommer når laget er bra og jeg liker virkelig å spille fotball for tiden. Det er tilfredsstillende å ha funnet et høyere nivå, både for vår manager og for resten av laget. Du vil gjerne gjøre en god jobb og få belønning for det. Jeg kjenner det som forventes i Liverpool. Det har jeg merket siden første dag jeg kom hit. Hver dag er en lærdom, sier Pennant.

Vingen sier at han føler laget har spilt bra og at det å være en del av laget har fort til bedre spill for ham selv også.

- Selvtilliten er blitt bedre. Vi spiller bra og har en god utvikling mot Chelsea-kampen, og i ligaen vet vi at en seier vil sikre en topp fire-plassering for oss, sier han.

Heller ikke Rafael Benitez vil høre snakk om Champions League før etter lørdagens kamp mot Wigan.

- Vinner vi den vil vi være topp fire og vi kan begynne å tenke på semifinalene mot Chelsea, sier han.

Glad Dudek
Jerzy Dudek er svært glad for at Europamesterskapet i 2012 er tildelt Polen/Ukraina. Dudek er en av ambassadørene for mesterskapet. På Dudeks hjemmeside står det å lese følgende;

- Gratulerer til Polen og Ukraina. Ingenting er umulig i dagens verden.

Dudek håpet på at Cardiff skulle bli lykkebyen, som det har vært flere ganger før i hans aktive landslagskarriere med Polen.

- Det var et veldig vanskelig vedtak for UEFA. Jeg er veldig glad for at mitt hjemland ble tildelt EM i 2012. Det er fantastisk. Nå må vi arbeide 100 prosent for å svare på forventningene. Et EM blir lagt merke til av fans over hele verden. Atter en gang gratulerer, Jeg er veldig glad og stolt. Det er verdt å tro på mirakler når du tror på noe veldig sterkt kan du nå det, sier Dudek.

Kirkland og Hall ute
Keeper Chris Kirkland er ute resten av sesongen grunnet en skulderoperasjon. Opprinnelig skulle operasjonen skje i sommer, men dette ble framskyndet. På grunn av at reservekeeper John Filan har vist bra form bestemte manager Paul Jewell seg for å la Kirkland operere skulderen nå. Nå håper han at Kirkland som en følge av dette vil kunne konsentrere seg for neste sesong mye tidligere enn hva tilfellet hadde vært dersom operasjonen skulle skje i sommer. Filan ser ut til å forlate Wigan i sommer og en tredje keeper, Pollitt som ikke er garantert ny kontrakt, så er the Latics på jakt etter en ny kvalitetskeeper som Back Up for Kirkland. Også midtstopper Fitz Hall er ute for resten av sesongen.

Usikker Cisse
Djibril Cisse er usikker på hva slutten på denne sesongen vil bringe. Det hele har toppet seg med at Cisse er blitt buet ut av Olympique Marseille sine fans de siste kampene. 

-  Nå er det viktig at de tre partene, Marseille, Liverpool og meg selv, kommer sammen. Ingenting har blitt fastsatt, derfor er situasjonen som den er. 15. mai må spørsmålene rundt mitt utlån til Marseille være avgjort, men så langt har ingenting skjedd. Jeg så at det ryktes at jeg skal til New York, et annet rykte vil sende meg til England. Men det er virkelig for tidlig å sende meg til New York, sier Cisse som kun har scoret fire mål for Marseille siden han returnerte fra den alvorlige skaden i desember. Til tross for at han tar seg nær av buingen, kan han godt fortsette i Marseille, sier han.

Til den franske avisen L`Equipe sier han;

- Jeg har vært seks måneder ute. Gi meg tid. Jeg er ingen Supermann. 

Tiden får vise hva som skjer med franskmannen når utlånsperioden i Frankrike er over.

Otsemobor til Norwich?
Tidligere Liverpool-spiller, Jon Otsemobor, kan havne i Norwich. Forsvarerens kontrakt med League One-klubben Crewe Alexandra går ut til sommeren, og The Canaries skal være en av klubbene som har tatt kontakt med 24-åringens agent.

- Flere klubber skal være interessert, så det er ikke godt å si hvor jeg havner, sier Otsemobor selv.