Juventus inn i kampen om Heinze

Juventus ser ut til å ta opp kampen med Liverpool om Gabriel Heinzes underksrift. Voronin tror han vil lykkes bedre enn kameraten Shevchenko. Reina anbefalte Real Madrid for Dudek.

Daily Mail skriver i dag at Juventus har bekreftet sin interesse for Gabriel Heinze. Italienerne akter dermed å gi Liverpool kamp om venstrebacken som Manchester United ikke ønsker å selge til rivalen litt lenger vest.

- Vi vil se om vi kan få til en overgang for Heinze, siteres Juventus sin general-manager Jean-Claud Blanc.

Tabloidavisen Mirror spekulerer i at Liverpool vil hente inn Wigan-back Leighton Baines om de mislykkes med sitt forsøk på sikre seg Gabriel Heinze. Tabloidavisen påstår også at Liverpool vil se seg om etter enda en midtstopper om de ikke klarer å få fatt i Heinze. Argentineren kan som kjent benyttes både som back og stopper. Samme avis nevner også at de røde snuser på enda en ving, i form av Chelseas Arjen Robben, og oppgir det faktum at Harry Kewell bare har ett år igjen av kontrakten som årsaken til dette.

Voronin akter å gjøre det bedre enn Shevchenko
Andriy Voronin tar sikte på å gjøre seg mer positivt bemerket i Premier League enn navnebroren i Chelsea, Andriy Shevchenko. Duoen utgjør spissparet til det ukrainske landslaget, og er gode kompiser.

Voronin er overbevist om at hans fortid i Bundesliga vil gjøre han i stand til å takle overgangen til Premier League bedre enn hans landsmann gjorde.

- Shevchenko spilte ikke så bra som forventet i fjor. Det tror jeg skyldes at han var sju år i Serie A, som er helt annerledes enn engelsk fotball. Jeg snakket med ham om å flytte til Liverpool, men ble ikke skremt av problemene han hadde støtt på. Jeg har studert engelsk fotball, og mener at det er mange likhetstrekk med fotballen i Tyskland. Jeg mener det var en av grunnene til at Dimitar Berbatov gjorde det så bra i sin første sesong i Tottenham, sier den ferske Liverpool-spissen til Daily Mail.

Reina påvirket Dudek
I et intervju med EFE sier tidligere Liverpool-keeper Jerzy Dudek at det var kollega Jose Reina som overbeviste ham om at han måtte takke ja da tilbudet fra Real Madrid kom. Reina ble som kjent født i Madrid, selv om han har gått gradene som keeper i Barcelona.

- Da jeg fortalte Reina at jeg hadde hatt Real Madrid på tråden sa han at det ikke var noe å tenke på, jeg måtte bare dra dit. Pepe ble født i Madrid, og han fortalte meg at Real Madrid er en fantastisk klubb, og en klubb hvor jeg ville få mange muligheter. Han forsikret meg om at jeg ville bli lykkelig i Spania, sier Dudek.

Dudek erkjenner imidlertid at han må spille andrefiolin for Iker Casillas.

- Alle vet at jeg er hentet inn som andrekeeper. Jeg aksepterer min rolle, og vil kjempe for å få spille. Iker Casillas er en stor keeper som har gjort mye for klubben. Men jeg håper likevel å få spilletid i flere kamper. Mitt mål er å spille så mange minutter som mulig, og hjelpe Real Madrid til å vinne titler.