Keeper på lån til Twente

Nikolay Mihaylov er blitt lånt ut til den nederlandske klubben FC Twente. Rafa lei av tidlige kamper.

Den bulgarske U-landslagskeeperen Nikolay Mihaylov er klar for utlån til FC Twente i nederlandsk 1.divisjon. Mihaylov kom til Liverpool i sommer, men sendes nå altså videre til spill i nederlandsk fotball. Det bekrefter spillerens agent, Luchezar Tanev, til Darik Radio i Bulgaria.

Twente har fra før av to andre keepere i stallen, men det er ventet at Mihaylov vil få sine sjanser.

Målvakten skrev i sommer under på en treårskontrakt med Liverpool, men har også opsjon på ytterligere to år.

Frustrert Rafa
Liverpool har fire tidlige avspark før desember og dette er noe som frustrerer Rafa Benitez. 15 røde var på landslagsoppdrag i midtuka, og Liverpool har tidlig avspark borte mot Sunderland på lørdag. Portsmouth, Newcastle og Everton er de andre lagene som har tidlig avspark mot Liverpool før desember.

- På lørdag spiller vi tidlig bortekamp mot Sunderland. I midtuka var spillerne på landslagsoppdrag. Vi har spillere som er involverte i kamper både to og tre ganger i uka, og da er det vanskelig å holde oppe formen hele året. Jeg ønsker at Liverpool blir behandlet på lik måte som de andre topplagene når det gjelder tidspunkt til avspark, uttaler en tydelig irritert Rafa.

- Vi har fire av disse kampene før desember. I fjor hadde vi 10-12 slike kamper. Vi måtte spille åtte bortekamper etter Champions League-kamper. Når du spiller på en onsdag, må du spille neste kamp på søndag og ikke på en lørdag. Ser vi tilbake til i fjor var det flere lag som spilte tirsdag og søndag, mens vi måtte spille onsdag og lørdag. Denne sesongen skal vi ut i tidlige lørdagskamper på steder som Newcastle og Portsmouth, og dersom vi ikke vinner disse vil folk lure på hvorfor vi er så ustabile på bortebane.