Kewell er aktuell for finalen

Rafael Benitez uttaler i dag at Harry Kewell kan få spilletid i Champions League-finalen. Gerrard tilbake mot Charlton?

Rafael Benitez sier i dag at Harry Kewell kan komme til å få spilletid i Champions League-finalen. Australieren spilte som kjent sine første 13 minutter med førstelagsfotball denne sesongen mot Fulham på lørdag, og det er ventet at han får spilletid også mot Charlton i sesongens siste kamp kommende søndag.

Kewell virket å være i god form da han entret Craven Cottage. Dersom han får spille i Champions League-finalen i Aten vil nok vingen håpe på bedre lykke enn i Istanbul, hvor han måtte forlate banen med skade allerede etter 22 minutter.

- Det var godt å se Harry tilbake. Vi vil se hvordan det går de kommende ukene. Kanskje har han en sjanse til å spille i finalen, sier Benitez til Press Association.

- Dersom Harry er bra på trening denne uken og han gjør en god kamp til helgen, får vi se hva som skjer. Vi har nok tid til å teste ham. Akkurat nå er han i god form rent fysisk, men han trenger kamptrening. Han må takle, spurte og komme tilbake til sitt gamle nivå, legger manageren til.

Gerrard tilbake mot Charlton?
Benitez hvilte en rekke av sine stjerner mot Fulham. Engelsk presse spekulerer i dag i om ikke Liverpool-sjefen kommer til å hente inn igjen noen av sine beste spillere til kampen mot Charlton.

- Tanken min er å bruke de spillerne vi har til rådighet, og kanskje får vi se en lignende mix mot Charlton som mot Fulham, sier Benitez noe kryptisk.

- Hvilke navn jeg sender på banen bekymrer meg ikke. Jeg må hele tiden analysere troppen min, og velge de riktige spillerne til enhver kamp.