Kewell klar for Asia Cup

Harry Kewell klargjort for spill med Australia i juli. Eto’o trives i Barcelona, sier hans agent. Juniorlaget varmer opp mot Plymouth.

Opptatt sommer for Harry
Ifølge agenten til Harry Kewell, Bernie Mandic, vil Liverpools venstrekant spille for Australia i Asia Cup, etter at spilleren kom inn som innbytter i tre av de rødes kamper mot slutten av sesongen.  Liverpool har også godkjent dette etter at turneringen vil sammenfatte med klubbens pre-season.

- Det er full enighet mellom Liverpool og det australske fotballforbundet, sier Mandic.  – Det treningsopplegget som Graham Arnold har lagt fram overfor Liverpool er blitt godkjent.

- En sammenlignet Liverpools pre-season og Australia i Asia cup, og det passet bra sammen.

Asia Cup starter 7.juli, med finalen 29.juli i Jakarta, snaue to uker før Premier League starter.


Eto’o avviser rykter
Det har versert en mengde spekulasjoner angående Samuel Eto’o og fremtiden til superspissen i Barcelona.  Nå går spillerens agent Jose Maria Mesalles ut og avviser rykter om at Eto’o skal ha hatt kontakt med engelske klubber.

- Det hele er en stor løgn, sier Mesalles.  – Eto’o var i Belgia med Kamerun sist mandag.  Vi forstår ikke hvor disse historiene kommer fra.

- Barcelona vet utmerket godt at han trives veldig godt der og ønsker å bli.  Han har en veldig god kontakt og ønsker å oppfylle den.


U18 mot Plymouth
Plymouth bekrefter at klubbens U18 lag vil møte sine likesinnede fra Liverpool til en vennskapskamp fredag 27.juli på akademiet i Kirkby.