Kewell nærmer seg comeback

Rafael Benitez forteller at Harry Kewell fortsatt ikke trener for fullt sammen med resten av førstelagsspillerne, men manageren har håp om at australieren kan begynne med det i neste uke.

Harry Kewell har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen, etter at han pådro seg en skade mot slutten av preseason. Dette var bare den siste i en lang rekke skader som har ødelagt store deler av australierens Liverpool-karriere. Men i dag bekrefter i alle fall Rafael Benitez til liverpoolfc.tv at Kewell nå ikke er langt unna å være tilbake i full trening på Melwood igjen. Manageren håper nå at vingen kan bevise at han er skadefri og dermed aktuell for førstelagstroppen igjen.

- Harry har jobbet virkelig hardt sammen med fysioterapeutene, og i neste uke kan han faktisk være tilbake i trening, i alle fall løpetrening, sammen med resten av førstelaget, uttaler Liverpool-manageren.

- Harry er en veldig viktig spiller for oss. Han er en spiller med fart og mange andre kvaliteter. En spiller som kan score mål. Slike egenskaper er alltid viktig.

Benitez har som kjent brukt penger på spillere som Ryan Babel og Yossi Benayoun i sommer. Spillere som kan bekle samme posisjon som Kewell. Manageren insisterer imidlertid på at Kewell fortsatt har en rolle å spille på Anfield.

- Det er åpenbart at Harry besitter flotte kvaliteter og mye rutine, og vi trenger slike spillere med tanke på resten av sesongen, sier Benitez.

Manageren krysser ellers fingrene for at Fernando Torres skal returnere helskinnet til Melwood etter at han pådro seg en ankelskade under trening med Spania tidligere i uken.

- Det innebærer en risiko om Torres spiller for Spania mot Danmark, men jeg vet han ønsker å spille fordi det er en veldig viktig kamp for Spania.