Kewell ønsker å bli på Anfield

Harry Kewell ønsker å bli på Anfield og kjempe om førstelagsplass. Wigan ønsker Sami Hyypiä. Crouch reserve på landslaget også.

Kewell vil ikke til Aston Villa
I går ble det kjent at Martin O`Neill og Aston Villa vurderer å kjøpe Craig Bellamy og Harry Kewell fra Liverpool. Nå går Kewell ifølge The Times ut og sier at han ønsker å bli på Anfield og kjempe om en førstelagsplass. Kontrakten hans går ut neste sommer og det er sannsynlig at Rafael Benitez vil høre på bud på australieren. I tilfelle blir Kewell den tredje venstrevingen som forsvinner ut dørene på Anfield, med Bolo Zenden og Mark Gonzalez på vei bort.

Ifølge The Times er Liverpool på god vei til å bli enige med Lyon om Florent Malouda, til en pris på nærmere ti millioner pund. Andre aktuelle spillere, er Romas Mancini, West Hams Carlos Tevez og Benificas Simao Sabrosa.

Wigan ønsker Hyypiä
Wigan Athletic er ivrige etter å forsterke laget etter at de såvidt reddet plassen i Premier League siste sesong. Planen er å kjøpe inn forsterkninger i alle lagdeler, spesielt i forsvaret, der Arjen de Zeeuw og Matt Jackson allerede er ute. Lagets nye manager, Chris Hutchings, skal nå ha sjekket ut tilgjengeligheten til Sami Hyypiä, som har åtte sesonger bak seg i Liverpool. Finnen skal i et møte med Rafael Benitez i forrige uke blitt fortalt at 33-åringen er med i planene også foran neste sesong.

- Vi er fornøyde med Hyypiä og han er ikke til salgs, sier Benitez.

- Jeg kommer tilbake til forberedelsene til en ny sesong i juli, sier Hyypiä.

Dette skal ifølge Wigan-ledelsen ikke ha skremt dem fra å gjøre nye forsøk på å få inn fyrtårnet i midtforsvaret.

- Money talks, sier de på JJB Stadium.

Sannsynligvis vil Hyypiä komme bak Daniel Agger og Jamie Carragher i køen for en fast plass i Liverpools midtforsvar også fra høsten av. Ifølge The Times og The Independent kan Wigan, Newcastle og Fulham, som også har vist interesse for finnen, friste med noe mer førstelagsspill enn det de røde kan.

Crouch ute?
Peter Crouch kom seg ikke med i førsteelleveren til Rafael Benitez i Champions League-finalen mot AC Milan i Aten. Nå kan det gjenta seg også i landskampen mot Brasil på fredag og Estland neste onsdag.

Steve McClaren har ifølge The Independent forsøkt seg på flere forskjellige angrepsformasjoner i forberedelsene til privatlandskampen mot Brasil på Wembley fredag. Uheldig for Crouch er det at ingen av formasjonene involverer ham. Crouch har elleve mål på 17 landskamper (hvorav fem på McClarens tre første kamper, to mot Hellas, to mot Andorra og ett mot Makedonia) og var Liverpools toppscorer med ni ligamål og sju Champions league-mål denne sesongen, men satses altså ikke på av landslagssjef McClaren.

- Årsakene vet landslagstreneren best selv, skriver The Independents skribent Sam Wallace. Slik det så ut på treningene tirsdag, blir det Michael Owen som spiller alene på topp for England mot Brasil kommende fredag, med muligheter for kompaniskap med Manchester Uniteds Alan Smith.

- Rart, all den tid Owen kun har startet tre kamper for klubblaget sitt denne sesongen. McClaren snakket mye om den nåværende formen da han tok ut David Beckham til landslaget igjen. Hvorfor skal ikke dette også gjelde Peter Crouch, spør Wallace.

Crouch fikk spille tolv minutter i Champions League-finalen. Nå kan det samme gjenta seg kommende uke med de tre løvene på brystet.