Kewell roses av Australia-trener

Australernes trener Graham Arnold skryter av Liverpoolvingen, som på lørdag kom inn fra reservebenken og avgjorde kampen mot Singapore. Shields mor håper på hjelp.

Australia, som spilte sin siste treningskamp før Asia Cup, som starter neste uke, slet med å finne en vei gjennom det tøffe forsvaret til Singapore ? inntil Harry ble byttet inn.

Minuttene før slutt doblet Kewell ledelsen, før han la opp til en Viduka-scoring.

Trener Arnold er storfornøyd med kantspillerens opptreden.

- Jeg er glad på Harrys vegne. Han fikk kapteinsbindet de siste minuttene, grunnet hva han har vært igjennom. Måten han åpnet forsvaret til Singapore på, står det respekt av.

- Han gjorde et fantastisk innhopp. Harry gir oss en helt ny dimensjon i angrepsspillet. Han spilte sentralt på banen, og etter hvert linket han midtbanen med Mark Viduka. Jeg synes den rollen passer han utmerket, for han er ikke bare en god tilrettelegger, men også en god målscorer.

- Asia Cup er en stor turnering, og vi deltar i den med mål om å vinne. For Harry er turneringen en bra ting, da den kan gi han mer kamptrening, avslutter Arnold.

Familien Shields håper på hjelp
Shields mor håper på hjelp fra Liverpools supportere Michael Shields ble arrestert i Bulgaria kun få dager etter han hadde sett sitt elskede Liverpool løfte Champions League-pokalen i mai 2005.

Shields nektet hele tiden for å ha begått noen kriminell handling, og senere har en annen mann tilstått.

Allikevel sitter Liverpoolsupporteren Shields fortsatt i fengsel.

Nå håper Michaels mor at Liverpools supportere kan hjelpe til med å åpne saken igjen.

- Et nytt viktig vitne har dukket opp. Denne personen så angrepet på Martin Georgiev og kan bekrefte at Michael ikke var tilstedet på gjerningsstedet.

- For å få Interpol og de bulgarske myndighetene til å åpne rettsaken igjen, må vi vise at vi bryr oss. Det ville selvsagt hjulpet hvis flere tusen personer hadde skrevet under.

- Michael har det bra, og han oppmuntres stadig av meldingene han mottar fra Liverpoolsupportere verden rundt, avslutter Fru Shields.