Kewell skal spille spiss for Australia

Harry Kewell vil få en rolle som hengende spiss i Asia Cup. Gerrard gifter seg og drar til Florida på bryllupsreise. Trezeguet på vei vekk fra Juve. Tap i bronsefinalen i supportercupen.

Australias landslagssjef Graham Arnold planlegger å bruke Harry Kewell som spiss i Asia Cup. Det opplyser flere australske medier i dag. Planen virker å være at Liverpool-vingen skal kjøres inn i en rolle som hengende spiss bak Mark Viduka.

- Jeg ønsker med andre ord at Kewell skal være en avslutter, ikke en tilrettelegger, siteres Arnold.

Kewell har ikke spilt for Australia siden VM-kampen mot Kroatia 22.juni i fjor. Etter nærmere ett år på sidelinja grunnet skader er han nå sugen på landslagsfotball igjen, selv om han kun fikk tre innhopp for Liverpool før sommerens turnering.

- Jeg ønsker at Kewell skal spille i en sentral angrepsrolle, som toppen av en diamant like bak Viduka, bekrefter Arnold.

- Vi har Marco Bresciano på venstre og Mile Sterjovski på høyre, som vil være tilretteleggere. Kewell vil spille i hullet bak Viduka, og jeg er sikker på at det vil gi oss scoringer i Asia Cup, legger han til.

Australia har havnet i gruppe A sammen med Oman, Irak og Thailand, og er favoritter til å gå videre fra den gruppen.

Asia Cup starter 7.juli, med finalen 29.juli i Jakarta, snaue to uker før Premier League starter.

Bryllup til £500 000
Når Steven Gerrard og forloveden Alex Curran gifter seg på lørdag vil selskapet koste midtbanespilleren den nette sum av £500 000 melder Liverpool Daily Post. Festivitasen skal foregå på Cliveden House Hotel i Berkshire. Etterpå setter de nygifte kursen for Florida på bryllupsreise.

Trezeguet på vei vekk fra Juve
Juventus sin stjernespiss David Trezeguet ser ut til å forlate den italienske klubben i sommer. Franskmannen føler seg uønsket etter at kontraktsforhandlingene brøt sammen.

- Jeg føler at mine kvaliteter ikke blir verdsatt. Det hadde vært bedre om de var ærlige og sa at jeg ikke lenger er ønsket. Jeg vet ikke hvor jeg havner, men det er ikke rom for flere forhandlinger, uttaler Trezeguet til La Gazzetta dello Sport.

Valencia og Liverpool linkes nå begge til Trezeguet.

Tap i bronsefinalen i supportercupen
Tottenham ble vinner av Supportercupen 2007 i regi av Supporterunionen for Britisk Fotball. De vant 5-4 på straffer over Celtic i finalen, etter 0-0 ved ordinær tid. Vårt eget lag spilte seg helt frem til bronsefinalen på Voldsløkka lørdag, men tapte der mot QPR på straffespark.