Kewell spiller reservelagskamp i kveld

Harry Kewell gjør sitt lenge etterlengtede comeback i kveld, i reservelagskampen mot Sheffield United. Rafael Benitez tar formsvake Sissoko i forsvar.

Liverpool Daily Post skriver at Harry Kewell kommer til å gjøre comeback etter sitt lange skadeavbrekk i kveldens reservelagskamp borte mot Sheffield United. Australieren spiller dermed sin første kamp etter VM i Tyskland på Chesterfields Saltergate Stadium, hvor matchen går.

Kewell har som kjent ikke vært involvert for Liverpool i det hele tatt denne sesongen, etter en rekke operasjoner etter VM. Sist han var i aksjon for de helrøde var i FA-cupfinalen mot West Ham i mai 2006.

28-åringen måtte foreta kirurgiske inngrep i begge føttene, i tillegg til en operasjon i lysken. Opprinnelig håpet venstreflanken å bli spilleklar til Liverpools kamp i Barcelona i februar, men rehabiliteringen har tatt lenger tid en først antatt.

Kveldens reservelagskamp blir et viktig steg i riktig retning for australieren, og nå er et comeback på førstelaget i hjemmekampen mot Wigan lørdag 21.april den nye målsettingen for Kewell.

Rafa forsvarer Momo
Mohamed Sissoko har ikke vært i sin beste form den siste tiden, og har fått mange kritikere på nakken etter at han i februar kom tilbake fra skulderskaden han pådro seg i november.

- Momo ga bort ballen for lett mot Reading på lørdag, men det var en vanskelig kamp å spille i for en i hans posisjon. Reading la opp til hardt press av våre midtbanespillere, forklarer manager Rafael Benitez til Liverpool Daily Post.

- Arbeidsinnsatsen hans var imidlertid fantastisk, og det er den alltid. Jeg syntes faktisk han og Mascherano var kampens to beste spillere, legger spanjolen til.

- Momo er fortsatt en ung spiller, men en manager liker å ha denne typen spillere i laget. Kvalitetene til karer som Gerrard, Alonso og spissene kommer mer til sin rett når man har Momo som jobber bak dem.