Kjempemål av Pennant og Fowler

Jermaine Pennant og Robbie Fowler scoret hvert sitt kjempemål da Liverpools reserver slo Blackburn 4-1 torsdag. Astrit Ajdarevic fikk tre kamper.

Kampen ble spilt på Wrexhams bane Racecourse Ground. Liverpool-reservene stilte et svært godt lag. I tillegg til Fowler og Pennant, kunne trener Gary Ablett stille med spillere som Jerzy Dudek, Alvaro Arbeloa, Javier Mascherano, Fabio Aurelio og Bolo Zenden. Jack Hobbs var kaptein på laget og spilte sammen med Gabriel Paletta midtstopper for laget.

Ifølge liverpoolfc.tv var holdningen til reservene super og spesielt viste Pennant og Zenden super form, mens Fowlers bevegelse i angrep var utmerket. Zenden og Craig Lindfield scoret de to siste målene for reservene.

Blackburns forsvarere hadde store problemer med å finne ut av Pennants bevegelse og måten han utfordret motstanderne på hver gang han fikk ballen. Sammen med Alvaro Arbeloa utgjorde Pennant ifølge liverpoolfc.v en meget giftig høyreside.

Liverpool tok ledelsen etter 22 minutter spill. Det var ifølge Ablett et mål hele laget sto bak. Pennant gikk påløp og fant Fowler som flikket videre til Lindfield. Mandagens ungdomscuphelt gjorde ingen feil fra kort hold.

Så var Auelio frampå med et skudd, som Blackburns keeper Frank Fielding reddet mesterlig, før Zenden headet like over tverrliggeren. Blackburn var nær en utlikning da Raffaele De Vita skjøt utenfør. Fowler (som på bildet scorer i en tidligere førstelagskamp mot Blackburn) økte til 2-0 etter 26 minutter med en lur kip. Pennant gjorde forarbeidet med en cross som fant veien til Fowler på bakerste stolpe. Fowler skjøt over Blackburns gode keeper og scoret med det et klassemål.

Pennant var nær to ganger, og Fielding reddet den ene, mens den ene gikk utenfor. Pennant ordnet 3-0 med et vakkert skudd fra 30 yards like før pause.

Liverpool fortsatte på samme spor og etter 57 minutter var det Zendens tur. En lur stikker fra Pennant skapte nærmest åpent mål for Bolo, som ikke gjorde noen feil

Etter en times spill kom Daniele Padelli inn for Dudek og Ronald Huth erstattet Aurelio. Hobbs ble flyttet fram til midtbanen, mens Zenden ble flyttet til venstre ving.
Den italienske keeperen måtte plukke en ball ut av nettet etter få minutter da Josh O`Keefe scoret for Blackburn.

Arbeloa fikk gult kort for Liverpool for å sparke en ball bort etter å ha fått et frispark dømt mot ham. Liverpoolfc.tv karakteriserer kampen som svært god, selv om andre omgang ikke var så god som den første.

De gir bestemannspremien til Jermaine Pennant, som virkelig viste god form.

Liverpool-reservene: Dudek (Padelli 60), Arbeloa, Insua, Hobbs, Paletta, Mascherano, Pennant, Zenden, Fowler, Lindfield (Anderson 75), Aurelio (Huth 60). Ubrukte reserver: Darby, Threlfall.

Blackburn Rovers reserver: Fielding, Bateson, King (Patterson 59), Stopforth, Winnard, Pezzoni, Judge, O'Keefe, Barker, De Vita, Woods.

Dommer: K G Evans.