Klart for Mascherano

Det er ventet at Javier Mascherano får sin debut i morgen mot Sheffield United. Gjester fra Yorkshire med få problemer. Steve Bennett dømmer.

Argentiner i beredskap
Momo Sissoko er skadet og ville uansett risikert en suspensjon mot Manchester United, slik at det ligger i kortene at Javier Mascherano vil få spilletid mot bortesvake Sheffield United kl 16.00 i morgen.  Argentineren ble spilleklar kort tid før møtet med Barcelona på onsdag, men ble ikke uventet sittende på benken i 90 minutter.  Rafael Benitez gir uansett inntrykk av at man ønsker å slippe til 22-åringen så raskt som man anser det mulig.

- Han spiller for et av de beste landslagene i verden og han behøver å spille, noe han ikke fikk gjort i West Ham.  Det kan være at de første seks månedene i England var vanskelig for ham på grunn av språket, men han har nå lært engelsk i et halvt år og har vært sammen med vår spanske stab og spillere.  Jeg føler vi nå vil se det beste fra ham.  Han vet også mer om Premier League og kan utvikle seg her, erklærer Rafa.

- Han har viljestyrke og erfaring, han har spilt i VM og en rekke store klubber var ute etter ham.  Nå har han muligheten til å vise folk i England at han er en god spiller.  Han har ikke spilt på lenge, men han er frisk og har trent med oss noen uker.  Alt han behøver er kamptrening.  Han vil snart være klar.


Forsvarer ute

Sheffield United har forsvareren Leigh Bromby suspendert til møtet på Anfield, men skal ikke ha nevneverdige skadeproblemer.


Dommeren
Steve Bennett er mannen i sort i møtet mellom et hjemmelag som kan få sin 30. ligakamp på rad uten nederlag på eget gress, mot en motstander som tar sine aller fleste poeng i Yorkshire og har tapt de fire siste bortekampene.