Klart for møte med James & Co

Liverpool spiller finale i Barclays Asia Trophy i Hong Kong i dag, og John Arne Riise er en av dem som ser fram til den kampen og kommende sesong.

Liverpool v Portsmouth
Rafa Benitez har antydet at han vil benytte sitt beste mannskap når Liverpool kl 14.30 i dag møter Portsmouth til finale i Hong Kong. Steven Gerrard, samt nyinnkjøpte Fernando Torres og Ryan Babbel vil være tilgjengelige etter at de stod over tirsdagens møte med South China. Portsmouth vant sin første kamp med 1-0 mot Fulham, og det vil bli et møte med et solid lag fra Premier League som har den gamle kjenningen David James i mål.

- Jeg vil betegne sjansene til Liverpool foran neste sesong som meget gode, sier den tidligere røde keeperen James.

- Det har et fantastisk lag med fantastiske spillere, og i Steven Gerrard har de utvilsomt en av de beste midtbanespillerne i verden.

- Steven og Carra er trolig de eneste to som fortsatt er i klubben fra min tid og selv om jeg snakker med dem fra tid til annen må jeg innrømme at jeg er ikke blant dem som er god til å holde kontakten med folk.

- Jeg ser imidlertid alltid fram til å spille mot Liverpool. Det kan være at det er pre-season, men det dreier seg likevel om et trofé og jeg er sikker på at både Liverpool og oss selv vil ta det seriøst. Hvis vi kan slå dem vil det gi oss styrket selvtillit og et løft foran neste sesong.

- Jeg skulle selvsagt gjerne sett at Portsmouth vant ligaen, men det er mer realistisk at Liverpool vil kunne greie det. Det ville vært fint og de kunne stoppe dominansen til Manchester United og Chelsea.

- Det å spille for Liverpool var en stor erfaring. Dessverre var det mye negativt knyttet til den tiden hvor jeg spilte for dem og laget oppnådde ikke hva det burde ha gjort.

- Kanskje skulle jeg ha kommet dit litt senere? Jeg følger fortsatt klubben og er aldri så lite misunnelig på den suksess de har hatt etter at jeg reiste. Fleip tilside, det å ha spilt for Liverpool var en stor ting i min karriere og noe jeg aldri vil glemme.

- Ingen er imidlertid større enn klubben. Liverpool har oppnådd suksess etter at jeg reiste og jeg har også kommet meg videre i min karriere. Når alt kommer til alt er jeg fornøyd med hvordan det hele har utviklet seg og jeg er glad for at Liverpool gjør det godt.

Vi kommer til å oppdatere Liverpool v Portsmouth kontinuerlig her på liverpool.no, med hurtige rapporter og spillervurdering. Du kan få alt det viktigse til din mobiltelefon ved å sende tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.


Ny scoring for Riise?
John Arne Riise har dunket inn frispark mot Werder Bremen og South China tidligere under pre-season, og mens Gabriel Heinze gjør det han kan for å komme til Anfield viser nordmannen god form som innehaver av plassen på venstre back. Det ønsker han å fortsette med i ettermiddag, og i lang tid framover.

- Dette er spennende tider for klubber, forteller John Arne til Liverpool hjemmeside. ? Vi har fått nye eiere og nye spillere, og det summer av forventning. Jeg ser virkelig fram til sesongstart.

- Vi har kjøpt fire store navn og selv det kan ta litt tid før de etablerer seg for fullt er jeg sikker på at de vil få suksess. Vi har gjort det godt i treningskampene, men samtidig har vi mer å gå på.

- Jeg trives med min fotball om dagen og håper å kunne bli i Liverpool under resten av karrieren.

- Det å bli nr.3 i ligaen er ikke så ille, men hvis du ser på hvor mange poeng det var fram til teten er det klart at vi må bli bedre. Forhåpentligvis vil de nye spillerne gjøre at vi tar steg framover.