Kone og Huntelaar er alternativer

Arouna Kone og Klaas Jan Huntelaar skal være Rafael Benitez sine spissalternativer dersom han mislykkes med å bringe førstevalget, Fernando Torres, til Anfield.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Rafael Benitez har satt opp en liste med billigere spissalternativer dersom han skulle mislykkes i å bringe Fernando Torres til Liverpool. På den listen skal blant annet navnene til PSV Eindhovens ivorianer Arouna Kone og Ajax-spissen Klaas Jan Huntelaar (bildet) figurere.

Benitez håper å ha en del nye spillere på plass når de røde begynner sin preseason-trening for fullt mot slutten av neste uke, når spillerne som var involvert i landskamper like etter sesongslutt slutter seg til resten av troppen. To spillere vil imidlertid miste de første ukene av preseason, nemlig Javier Mascherano som vil være opptatt med Copa America for Argentina i Venezuela i ukene som kommer, og Harry Kewell som skal spille Asia Cup med Australia.

Selv om navnene til Kone og Huntelaar nå står på blokka, er det altså Fernando Torres som er Liverpool-managerens fremste transfermål. Og for å få råd til spanjolen håper Benitez å få solgt Djibril Cissé før uken er omme. Etter all sannsynlighet må Liverpool gi minst £10M mer en klubbens egen transferrkord for å få kloa i Torres. For å finansiere dette håper man å få inn £8M for Cissé, eller rett og slett la franskmannen inngå i Torres-handelen.