Konstruktivt møte

Daily Post rapporterer om et konstruktivt møte mellom de nye eierne og Benitez, uten at noen detaljer har lekket ut. Steve Finnan drømmer om Aten. Wenger tror Liverpool avanserer.

Rafael Benitez møtte i går som kjent Liverpools nye eiere, George Gillett Jr og Tom Hicks, for inngående samtaler om klubbens fremtid. Liverpool Daily Post skriver i dag at amerikanerne hadde en lengre diskusjon med manageren om planene for fremtiden. Lokalavisen rapporterer at seansen skal ha gått veldig bra, og at Benitez etterpå var oppmuntret over duoens støtte. Noen detaljer fra samtalene avsløres imidlertid ikke i morgenavisen.

Finnan vil til Aten
Steve Finnan innrømmer at han drømmer om å vinne Champions League igjen.

- Vi er fire kamper unna en finale og muligheten til å vinne Champions League igjen. Man har selvsagt det i tankene nå, uttaler iren i et intervju med uefa.com i dag.

- Kampen mot PSV i morgen blir veldig viktig. Allerede når Champions League starter håper du å nå finalen og vinne, og disse tankene blir bare sterkere jo lenger du kommer i turneringen. Champoins League er den eneste turneringen vi kan vinne i år, så fokus rettes naturlig nok mot disse kampene nå. Situasjonen minner mye om den vi var i for to år siden, sier Finnan og lar tankene gå tilbake til Istanbul 2005.

Det er som han påpeker mange likhetsstrekk mellom situasjonen nå og den gang. Som den gang er Liverpool langt bak teten i Premier League, og som den gang gikk man til cupspillet i turneringen som outsidere.

I dag reiser Liverpool-troppen til Nederland vel vitende om at man tok fire poeng mot PSV i gruppespillet. Det bidrar til å øke forventningspresset.

- Det faktum at vi slo ut tittelforsvarer Barcelona i forrige runde har gitt oss selvtillit. Men vi vet PSV er et godt lag som ikke er til å kimse av. Selv om vi har til gode å tape for dem etter å ha spilt mot dem to ganger denne sesongen, vet vi at dette ikke blir noen enkel oppgave. De slo ut Arsenal i forrige runde, og vi kjenner hverandre veldig godt fra før. Derfor blir det en vanskelig oppgave for begge lag.

Finnan innrømmer at nye semifinaler mot Chelsea og en potensiell finale i Aten mot Manchester United frister.

- Ja, det appellerer til meg. Men det handler ikke så mye om hvilke lag du møter. Når du semifinalen er du så utrolig nærme en finale. Vi er blant de siste åtte lagene nå, og alle åtte har en sjanse til å vinne turneringen. Vi vet vi har en tøff kamp mot PSV i morgen, og må fokusere på det. En finale mot Manchester United er selvsagt et mulig scenario, og jeg er sikker på at mange supportere tenker på dette allerede. Men først må vi greie brasene mot PSV, og deretter mot Chelsea eller Valencia, avslutter høyrebacken.

Wenger tror Liverpool vil avansere
PSV Eindhoven ble Arsenals banemenn i Champions League, men etter å ha møtt et Liverpool i storslag i helgen tror Arsenal-manager Arsene Wenger at det er Merseyside-klubben som vil avansere når de møter nederlenderne i kvartfinalene.

- PSV er et lag som forsvarer seg bra. I løpet av to kamper mot dem tror jeg vi hadde tre skudd på mål. Men får Liverpool lagt press på dem på Anfield, har de en god sjanse til å gå videre, siteres franskmannen.