Kop Forum fungerer igjen

Kop Forum skal nå fungere som normalt igjen. Alle brukerne som har hatt problemer må imidlertid logge inn på nytt med navn og medlemsnr før de kan skrive på forumet igjen.

De aller fleste av våre medlemmer har siden i går ettermiddag ikke hatt tilgang til å skrive på Kop Forum. Problemet oppstod da vår systemleverandør skulle rette opp en feil.

Siden overgang til ny server har nye medlemmer, eller de som ikke har hatt profil før, hatt problemer med pålogging/registrering. Under jobbing med denne problematikken i går ble de fleste av våre registrerte brukere dessverre fjernet, slik at disse ikke maktet å logge seg på. 

De brukerne som ble fjernet opplevde at når man skulle svare i en tråd eller starte en ny tråd, så fikk man beskjed om å logge seg inn med medlemsnr og navn. Når man prøvde dette ble man møtt med en beskjed om at det ikke fantes noe medlem med oppgitt medlemsnr og navn i medlemsregisteret. Dette var selvsagt feil.

Det har vært jobbet på spreng for å løse denne floken i hele dag, og endelig ser det ut som vår systemleverandør har fått bukt med problemet. Alle må imidlertid logge seg inn på nytt ved hjelp av medlemsnummer og navn før de kan gjenoppta aktiviteten på forumet.

Vi kan bare beklage det som har skjedd, og håpe at våre brukere snart er like aktive på forumet som før den ufrivillige pausen.