Kun Liverpool for Mascherano

Javier Mascherano sier det er uaktuelt å spille for andre engelske klubber enn LFC. Peter Crouch mente Fernando Torres var forskjellen som ga tre poeng mot Fulham.

Vil spille med Stevie G
Rafael Benitez har tidligere sagt at man ønsker å kjøpe Javier Mascherano når låneavtalen med 23-åringen løper ut til sommeren, og nå understreker spilleren selv at det er ikke noe han ønsker mer enn å knytte sterkere bånd til de røde fra Anfield.

- Ved å fortsette her vil jeg bli en bedre spiller og dermed kunne hjelpe Liverpool til mer suksess, forklarer argentineren med allerede 33 kamper for sitt land.

- Det vil være fantastisk å danne et langvarig partnerskap med Steven Gerrard - alle vet han er en av de beste midtbanespillerne i verden.

- Jeg forholder meg rolig og avslappet til det, sier Javier da klubbens hjemmeside spør om uttalelser fra Benitez om at man ønsker å beholde ham. - For meg er det enkelt, jeg ønsker å spille for Liverpool. Jeg ønsker å signere en permanent avtale.

- Dette er noe jeg har fortalt Rafa Benitez og han har sagt at han gjerne vil beholde meg.

- Jeg har reist nok rundt i verden fra klubb til klubb. Jeg ønsker å slå meg ned, og jeg ønsker å gjøre det her i Liverpool. Jeg ønsker ikke å flytte på meg igjen til sommeren, men hvis jeg ikke skulle signere for Liverpool vil jeg ikke spille for en annen klubb i England. Ikke Manchester United, ikke Chelsea eller Arsenal.

- Det vil være umulig for meg å spille for en annen klubb i Premier League ut av den respekten jeg har for denne klubben.


Matchvinner Torres
Peter Crouch avsluttet kampen mot Fulham sammen med Fernando Torres på topp, et angrepspar mange supportere gjerne skulle sett oftere i aksjon for Liverpool. Torres sørget for 1-0, mens Crouch ble felt som foranledning til straffesparket som fastsatte sluttresultatet til 2-0. Lange Peter la imidlertid ikke skjul på at det var rekkekameraten som var tungen på vektskålen da tre viktige hjemmepoeng ble sikret.

- Vi har mye kvalitet i troppen og selv om jeg synes alle gjorde det bra, var det Fernando som ga oss noe annerledes da han kom inn. Kreditt til ham, han scoret målet og sørget for at kampen åpnet seg.

- Vi måtte være tålmodige på grunn av taktikken til Fulham. De forsvarte seg bra og var vanskelige å bryte ned. Jeg følte likevel at vi alltid hadde overtaket og at de ikke ville greie å holde stand helt inn.

- Jeg vet ikke om fellingen foran straffesparket var innenfor eller utenfor, det var helt på grensen men jeg var på vei igjennom og ville ha scoret.