Kuyt hyller læremester Fowler

Da det tydeligvis går sport i å kommentere Robbie Fowler i forbindelse med morgendagens hjemkomst, har også Dirk Kuyt føyd seg inn i rekken av beundrere.

I forkant av morgendagens kamp, hvori Liverpool skal forsøke å slå ut den walisiske klubben Cardiff, skryter Dirk Kuyt, i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside, av Robbie Fowlers innsats i den rode drakta, og hevder i den anledning at scouseren har lært ham meget.

- Han er en av de beste spissene Liverpool noen gang har vært i besittelse av. Man kunne se hver eneste trening, og i hver eneste kamp, at han stadig var en av verdens beste avsluttere. Man kan lære av enhver spiller, men dette gjelder spesielt om man tenker på Robbie. Som spiss kan man bare iakta ham, for så å dra lærdom av hva han gjør.

Videre utdyper en skrytende Kuyt noe av grunnen til den enorme populariteten Robbie Fowler har tilegnet seg, da han påpeker at han ikke bare har vært stor som spiller, men også er en kjernekar ellers:

- Jeg spilte bare med Robbie i ett år, men jeg så at han var en veldig god spiller, men også at han er et godt menneske. Jeg lærte mye av ham, ikke bare på banen, men også utenfor. Som person var Robbie vidunderlig. Han forsøkte alltid å være så uaffektert av det celebre liv som overhodet mulig, og han var alltid hjelpsom ovenfor eventuelle nye tilskudd; en typisk Liverpudlian, på linje med Stevie og Carra.

Avslutningsvis kan Kuyt fortelle at han ikke kommer til å gi noe gratis til Cardiff, hans beundring for Fowler til tross. Hvilket han kan fortelle at Fowler trolig uansett vil foretrekke(!).
 
- Selvsagt ønsker jeg ham ikke hell i kampen onsdags kveld. Jeg tror at han kanskje vil foretrekke en Liverpool-seier uansett!