Kuyt og Voronin på topp?

De fleste tipsene går i retning av at Dirk Kuyt og Andriy Voronin vil starte på topp for Liverpool på Goodison i dag. Xabi Alonso kan også være tilbake på den sentrale midtbanen.

Det er bare en drøy time til det 206. Merseyside-derby sparkes i gang, og det spekuleres i det vide og det brede omkring hvem som er skadefri og kommer til å spille for Liverpool. Alt tyder på at kampen kommer for tidlig for Fernando Torres, men Liverpool Daily Post mener at Dirk Kuyt har ristet av seg sin hamstringskade og vil starte lokaloppgjøret. Morgenavisen i Liverpool tipper valget faller på Andriy Voronin som hans makker, mens andre kilder tror det blir Peter Crouch.

Uoffisielle kilder hevder ellers at Javier Mascherano ikke er spilleklar etter å ha vært i Sør-Amerika og spilt for Argentina, men bebuder samtidig at Xabi Alonso ser ut til å rekke kampen og dermed blir Steven Gerrards makker på midtbanen.

Merseyside-derbyet ser ut til å komme for tidlig for metatarsal-skadde Daniel Agger, og dermed er det duket for Jamie Carragher og Sami Hyypiä som stopperpar nok en gang. Flere kilder tror også at Yossi Benayoun kommer til å starte kampen, etter at han kom tidlig hjem fra landslagsoppdrag.