Kuyt og Zenden til Asia med Nederland

Dirk Kuyt og Boudewijn Zenden reiser til Asia med Nederland etter Champions League-finalen. Javier Mascherano er lykkelig i Liverpool.

Marco van Basten har tatt med både Dirk Kuyt og Boudewjin Zenden i Nederlands tropp til privatlandskampene mot Sør-Korea og Thailand i juni.  Nederland møter Sør-Korea på VM-stadion i Seoul den 2.juni, og spiller mot Thailand i Bangkok fire dager senere.

Mascherano er lykkelig i Liverpool
Javier Mascherano sier til UEFA Champions Magazine at han ikke kunne la sjansen til å spille for Liverpool gå fra seg da han fikk den i vinter.

- Ting fungerte ikke for meg i London, og jeg kunne ikke la en slik sjanse gå fra meg. Sjansen til å spille for en storklubb, og kjempe om gjeve trofeer. Jeg er veldig fornøyd med at jeg valgte å komme til Liverpool.

Argentineren innrømmer imidlertid at han nær hadde endt opp i Italia i stedet for på Anfield, men han ble overbevist av Rafael Benitez til å fortsette å spille i England.

- Benitez spurte om jeg ønsket å bli værende i England, eller reise et annet sted. Det var naturlig at han ønsket å vite det før Liverpool satte i gang med papirarbeidet. Det var jo ganske mye papirarbeid, spøker 22-åringen.

- Vi snakket litt om min rolle, og han spurte også om mine meninger. Alt hva en manager spør om når han ønsker en spiller til sin klubb, egentlig.