Kuyt vil ta flere toppskalper

Etter seieren over Chelsea tror Dirk Kuyt at Liverpool kan slå Manchester United og Arsenal også. Bystyret i Liverpool vil ha Kelvin Mackenzie i tale.

Dirk Kuyt tror at Liverpool overvant en psykologisk barriere da man beseiret Chelsea på lørdag, og nederlenderen mener at de røde nå har gode muligheter til å gjenta bedriften mot de to andre topplagene, Manchester United og Arsenal, når disse gjester Anfield i løpet av mars måned.

Liverpool er nå formlaget fremfor noen i Premier League, etter åtte seire på de ni siste ligakampene. På disse kampene har de røde bare sluppet inn ett mål. Det er også verdt å merke seg at fire av disse seierene har kommet på bortebane, hvor Anfield-klubben jo slet noe voldsomt innledningsvis i sesongen.

- Det var viktig at vi vant på lørdag, etter det som skjedde mot Arsenal i de to cupkampene på Anfield. Men det var også viktig fordi at seieren kom mot Chelsea, slår Kuyt fast til Liverpool Daily Post.

- Vi er bare fem poeng bak Chelsea nå, og vi har 14 kamper igjen å spille. Det er mye igjen av sesongen, konkluderer han.

- Vi har bevist at vi også kan vinne bortekamper den siste tiden, og på lørdag beviste vi at vi kan vinne store kamper.

- Vi har mye selvtillit nå, og må bare fortsette på samme måte. Vi har en flott kamprekke i ligaen, hvor vi har holdt nullen i flere kamper. Den eneste kampen vi har tapt de siste par månedene er mot Blackburn. Vi skal spille mot Manchester United og Arsenal på hjemmebane, og vi har lyst til å vise at vi kan slå dem også.

Inviterer Mackenzie til byen
Bystyret i Liverpool har bestemt seg for å invitere den tidligere Sun-redaktøren Kelvin Mackenzie til byen for samtaler med lokalpolitikerne. Kontroversielle Mackenzie har igjen satt sinnene i kok på Merseyside, etter at han gjentok sine alvorlige beskyldninger mot Liverpool-fansen i etterkant av Hillsborough-ulykken, og har nektet å unnskylde artikkelen ”The Truth”.

Bystyret i Liverpool vil nå skrive til Mackenzie, og be om samtaler der de akter å diskutere hvor mye den tidligere redaktøren har såret og støtt folk i byen.

- Den eneste måten å håndtere uvitenhet er å snakke med folk. Vi kommer ikke til å mobbe eller presse han, forsikret et bystyremedlem.

- Vi forlanger heller ikke en unnskyldning. Vi ønsker bare at han skal forstå folket i Liverpool, og gjøre seg opp en mening på det grunnlaget.