Kvalheim bekrefter Riise-interesse

Jan Kvalheim bekrefter i kveld Valencias interesse for John Arne Riise, men poengterer at Riise ønsker å bli værende.

Valencia ryktes interessert i å kjøpe Liverpools venstreback John Arne Riise. Som nevnt tidligere i dag, meldte den spanske avisen Superdeporte om Ronald Koemans interesse for Liverpools rødtopp. I kveld kan VG melde om at Riises rådgiver, Jan Kvalheim, har bekreftet interessen fra Valencia, da han siteres på følgende:

- John Arne har hørt fra klubben at de (Valencia, journ.anm) skal være interessert. Men dette er ikke noe han tenker på.

Samtidig som både Valencia og Aston Villa hevdes interesserte i å signere Riise, ryktes det at Rafa Benítez kan være tilbøyelig til å selge unna en av sine mest betrodde menn, hva angår spilletid. Dette for å finansiere et kjøp av det innlånte midtbaneankeret Javier Mascherano.

Kvalheim gjør imidlertid et poeng av at Riise ønsker å bli værende i Liverpool, hvor hans kontrakt løper ut sommeren 2009.

- John Arne forholder seg til den kontrakten han har med Liverpool. Den varer i ett og et halvt år til. Han har et ønske om å spille lengst mulig for Liverpool.