Landslagskarrieren over for Voronin?

Andriy Voronin kan ha spilt sin siste kamp for Ukraina, etter en stygg krangel med landslagssjef Oleg Blokhin i går kveld. Harry Redknapp lover Liverpool tøffe tak.

Andriy Voronins fremtid på det ukrainske landslaget virker høyst usikker, etter at han skal ha røket uklar med landslagssjef Oleg Blokhin. Treneren skal ha truet med å vrake Voronin til neste kamp mot Skottland, etter en krangel på sidelinja under gårsdagens kamp mot Italia.

Liverpool-spissen spilte bare den siste halvtimen av gårsdagens kamp, som Ukraina tapte 2-1. Han skal ha reagert med sinne på kommentarer fra Blokhin helt mot slutten av kampen.

Blokhin og Voronin skal ha hatt en svært opphetet disputt, og når Blokhin etterpå ble spurt om hvorfor Voronin ikke startet kampen, skal han ha svart:

- Det er åpenbart. Han styrket oss heller ikke da han kom inn. Faktum er at han må ta deler av skylden for Italias andre scoring. For meg ser det ut som han har lagt på seg tre kilo.

- Vi skapte 10 sjanser i denne kampen, og tok bare vare på en av dem. Det er ikke rart at vi ble frustrerte. Men ingen fotballspiller har rett til å snakke til treneren sin på den måten han gjorde. Ønsker han å rope på denne måten, får han gjøre det til Rafael Benitez.

- Etter kampen unnskyldte jeg meg for krangelen overfor laget, da jeg vet det var delvis min feil også. Men Andriy syntes tydeligvis ikke det var nødvendig for ham å unnskylde seg, og fortsetter han på denne måten kommer jeg ikke til å inkludere ham i troppen for fremtiden.

Ifølge Daily Mail skal Voronin i går kveld ha nektet å trekke tilbake sine kommentarer til Blokhin. Han akter heller ikke å be om unnskyldning. Det kan medføre at han nå blir vraket fra landslaget.

Voronin har spilt 48 kamper for Ukraina.

 - Jeg liker ikke situasjonen, men jeg er ikke noe barn lenger. Jeg tillater ikke at noen nedverdiger meg på den måten Blokhin gjorde, siteres 28-åringen.

Så får vi se da, om Voronin er med i Blokhins neste tropp, til møtet med Skottland på Hampden Park 13.oktober.

Redknapp lover tøffe tak
Harry Redknapp vil be sine spillere om å trå skikkelig til i duellene når Liverpool gjester Fratton Park på lørdag. Portsmouth har under hans ledelse vist seg som et lag som er i stand til å stikke kjepper i hjulene til storklubbene, og Redknapps lag vant som kjent tilsvarende kamp på tampen av fjorårssesongen.

- Jeg har sagt det en million ganger at de fire største klubbene vil legge beslag på de fire øverste plassene på tabellen nok en gang. Ikke fordi de har de fire beste managerne, men fordi at de har de beste spillerne, uttaler Redknapp til Sky Sports.

- Med bedre spillere har du større sjanse til å vinne fotballkamper. Dette spillet er ikke noe hokus pokus. Liverpool har gode spillere, og de har styrket stallen. Benitez har hentet inn litt ekstra kvalitet i visse posisjoner, og det er forskjellen, bedyrer Pompey-manageren.

- Vi satser på å spille vårt vanlige spill. Vi skal legge press på dem, og trå til i duellene. Vi skal markere dem tett og jobbe hardt for å slite dem ut. Det er slik vi spiller mot de store klubbene. Det må du bare. Du kan ikke stå og se på at de spiller, da vil de spille deg ut. Liverpool er et godt pasningslag, så vi må være oppe i dem hele tiden og jobbe steinhardt.

- Forhåpentligvis oppnår vi enda et godt resultat. Vi slo dem her i fjor, da vi spilte bra mens de hadde et øye på Champions League-kampen sin den uken. Det var et bra resultat for oss. Hver gang du slår Liverpool er det et godt resultat.