LFC støtter Justice protest

Liverpool Football Club støtter morgensdagens Hillsborough-markering. Mark Hughes og Alan Curbishley om Lucas Neill og Javier Mascherano.

En mosaikk med ordet ”TRUTH” vil bli vist frem før avspark mot Arsenal i morgen. I morgen er det også RTK-Flagday og ”Six minutes for the 96”-markering. Det bør derfor bli full trøkk mot The Gunners i den viktige FA-Cup kampen.

Liverpool FC har godkjent markeringen, men stadium manager Ged Poynton understreker at alle må respektere at det er strengt forbudt å holde opp banners etter avspark. Dette av sikkerhetsårsaker.

- Vi håper Liverpool-ånden får råde og at mosaikk-kortene og banners holdes frem fra når YNWA spilles og til avspark. Straks kampen er i gang avvikles det hele og supporterne må konsentrere seg om kampen. Vi er en av få klubber som godtar ”Flagdays” og mosaikk og vi regner derfor med at supporterne aksepterer regelverket.

Transfersaga fortsetter
Det skrives stadig mer om de to transfermålene for Liverpool i dette overgangsvinduet. Mark Hughes bekreftet i dag at det var kommet inn bud på Lucas Neill – noe spillerens agent bekreftet allerede for et par dager siden. Manageren uttaler at de har blitt tilbudt ”et betydelig pengebeløp”. Han fortsetter imidlertid med at å understreke at dersom klubben ikke finner en erstatter på samme nivå, vil han motsette seg et salg nå. De må ha en erstatter på plass før salget kan gjennomføres. Hughes legger til at situasjonen akkurat nå ikke oppfyller kravet om at laget hans ikke vil bli svekket ved et salg.

I West Ham har Alan Curbishley uttalt at han antar Javier Mascherano blir i klubben ut sesongen. Mangeren er kanskje ikke helt oppdatert(?),  sier han tolker FIFA-regelverket slik at det ikke vil være mulig å gjennomføre en overgang nå.

- Det er en vanskelig situasjon. De (inkluderer Carlos Tevez, red anmerk) blir hos oss ut sesongen på grunn av regelverket. Jeg synes det virker klart. Men hvis noen forteller meg at det ikke stemmer, må vi også opptre deretter. Jeg har ikke fått sett så mye av Mascherano fordi han har vært skadet den siste uken. Spilleren skadet ankelen og har slitt litt med å bli friskmeldt.